Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šéf Jednoty dôchodcov Kotian si spomína na nepríjemné osobné stretnutie s atentátnikom na premiéra.

www.slovanskenoviny.sk/rss Cintula sa mu po prezidentských voľbách priamo v budove parlamentu vyhrážal nabrúseným nožíkom a nazýval ho smerohlasákom. Predseda slovenskej vlády SR Robert Fico bol v stredu 15. mája 2024 počas výjazdového rokovania vlády v Handlovej postrelený zradikalizovaným priaznivcom prezidentky SR Zuzany Čaputovej, Ivana Korčoka a súčasnej opozície, ktorí spoločne s médiami, mimovládkami a umelcami […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Cintula sa mu po prezidentských voľbách priamo v budove parlamentu vyhrážal nabrúseným nožíkom a nazýval ho smerohlasákom.

Predseda slovenskej vlády SR Robert Fico bol v stredu 15. mája 2024 počas výjazdového rokovania vlády v Handlovej postrelený zradikalizovaným priaznivcom prezidentky SR Zuzany Čaputovej, Ivana Korčoka a súčasnej opozície, ktorí spoločne s médiami, mimovládkami a umelcami hecovali voči nemu celú slovenskú spoločnosť a rozpútali obrovskú vlnu nenávisti.

Predseda Jednoty dôchodcov Slovenska Michal Kotian sa po prezidentských voľbách dva krát dostal do nepríjemnej tesnej blízkosti atentátnika Juraja Cintulu, ktorý v stredu 15.5. viackrát postrelil predsedu vlády Roberta Fica. Dokonca sa mu dvakrát vyhrážal.

K prvému nepríjemnému stretnutiu s Cintulom došlo v apríli počas protestu pred parlamentom, ktorý organizovala parlamentná opozícia a mimovládne organizácie. Cintula oslovil okoloidúceho Kotiana ako „smerohlasáka“ a vyzval ho nech si dáva na seba pozor.

K druhému ešte nepríjemnejšiemu stretnutiu s atentátnikom došlo asi týždeň potom a to priamo v budove NR SR pri informačnom pulte, pri ktorom sa musí registrovať každá návšteva. Počas toho ako sa predseda JDS Kotian registroval, stál Cintula v rohu pri telefóne, pričom sa hlasno na neho osopil.

„Čo zas ideš bonzovať ty smerohlasák?“ vykríkol Cintula a dodal desivo znejúcu vyhrážku „ja mám celkom nabrúsený nožík“. V tom momente bol Kotian od neho vzdialený približne dva metre. V tejto chvíli nie je jasné či Juraj Cintula nakoniec navštívil NR SR a ak áno, ktorý poslanec ho prijal ako svoju návštevu.

Predseda Jednoty dôchodcov Slovenska, najväčšej organizácie zastupujúcej dôchodcov na Slovensku upozorňuje na narastajúce množstvo urážok a vyhrážok, ktoré zaznamenal po prezidentských voľbách. Útoky smerujú aj voči jeho rodine.

„Môjmu synovi prišiel dokonca domov výhražný list, v ktorom bolo napísané, že vedia kde býva,“ hovorí Kotian, ktorý nerozumie prečo je terčom vyhrážok, keď len bojuje za lepšie postavenie dôchodcov na Slovensku .

Jednota dôchodcov Slovenska tvrdo odsúdila stredajší útok na premiéra Roberta Fica, vyjadrila mu plnú podporu a želanie skorého zlepšenia zdravotného stavu.

Zdroj: hlavnydennik.sk

Príspevok Šéf Jednoty dôchodcov Kotian si spomína na nepríjemné osobné stretnutie s atentátnikom na premiéra. je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie