Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šéf RTVS podáva trestné oznámenie. Machaja má diskreditovať falošný profil na sociálnych sieťach

Generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj podáva trestné oznámenie. Dôvodom je falošný profil s jeho menom na sociálnych sieťach, ktorý niekto úmyselne založil. Uviedol to vo vyhlásení pre médiá. Machaj upozornil, že na profile je zverejnený aj jeho profesionálny životopis a sú na ňom zverejňované statusy/vyjadrenia, ktoré majú navodzovať dojem jeho autentických názorov. “Tento užívateľský profil […]
Menej ako 1 min. min.

Generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj podáva trestné oznámenie. Dôvodom je falošný profil s jeho menom na sociálnych sieťach, ktorý niekto úmyselne založil. Uviedol to vo vyhlásení pre médiá.

Machaj upozornil, že na profile je zverejnený aj jeho profesionálny životopis a sú na ňom zverejňované statusy/vyjadrenia, ktoré majú navodzovať dojem jeho autentických názorov.

“Tento užívateľský profil založila a spravuje mne neznáma osoba, ktorá zneužila moju identitu, a to zjavne s cieľom poškodiť moju dobrú povesť v očiach verejnosti,” zdôraznil Machaj.

Voči zasahovaniu do osobných práv a poškodzovaniu dobrej povesti sa chce brániť, podáva v tejto súvislosti trestné oznámenie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie