Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šéf společnosti Pfizer: „Covid byl zkouškou, naše nejlepší dny teprve přijdou“ (video)

Pfizer je nejžalovanější firmou vůbec, nicméně i přesto si ohromné množství lidí nechalo aplikovat  experimentální injekce právě od této společnosti, která navíc těží z toho, že v případě vakcín (či čehokoli, co pod tím názvem prodává) má dojednáno zproštění jakékoli zodpovědnosti za vedlejší účinky či úmrtí. Covidové injekce jistě nebyly posledním počinem, na kterém Pfizer […]
Menej ako 1 min. min.

Pfizer je nejžalovanější firmou vůbec, nicméně i přesto si ohromné množství lidí nechalo aplikovat  experimentální injekce právě od této společnosti, která navíc těží z toho, že v případě vakcín (či čehokoli, co pod tím názvem prodává) má dojednáno zproštění jakékoli zodpovědnosti za vedlejší účinky či úmrtí.

Covidové injekce jistě nebyly posledním počinem, na kterém Pfizer pohádkově vydělal, což si myslí také jeho šéf Albert Bourla.

Šéf společnosti Pfizer Albert Bourla již dříve učinil v Ekonomickém klubu v Chicagu několik pozoruhodných prohlášení, která v té době zůstala z velké části nepovšimnuta, ale která se nyní opět připomínají.

„Opravdu si myslím, že nejlepší dny společnosti Pfizer teprve přijdou, protože Covid byl pro mě jakousi zkouškou,“ řekl Bourla.

„Vyzkoušeli jsme si, jak zmobilizovat organizaci a učinit nemožné možným v boji proti závažné nemoci,“ dodal.

Bourla řekl, že jeho společnost se v nadcházejících letech zaměří na rakovinu a mnoho dalších věcí.

Nedávno Bourla v televizi Fox Business řekl, že očekává, že s léky proti rakovině zaboduje. Dokonce použil slovo „blockbuster“ (prodejní trhák).

„Onkologie je náš nový covid,“ řekl. Na konci loňského roku Pfizer koupil za 43 miliard dolarů biotechnologickou společnost Seagen, která se specializuje na léky zabíjející nádorové buňky.

Objevuje se také stále více vědeckých studií, které spojují mRNA vakcíny společnosti Pfizer proti Covidu s rakovinou. Ve většině proočkovaných zemí také dramaticky vzrostl počet pacientů s rakovinou.

Zdá se, že v tomto případě si jednoduše Bourla vyrobil problém, na jehož údajném řešení nyní hodlá vydělávat…

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie