Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Senior v Německu skočil do kanálu pro psa. Zvíře přežilo, muž zmizel pod hladinou

Tragické události podrobně popsala policie. „Kolemjdoucí viděli v poledne skočit do vody u Corneliusova mostu v berlínské čtvrti Tiergarten muže. Snažil se zachránit svého psa, který spadl do vody. Stařec se nedokázal dostat vlastní silou ven a potopil se. Do pátrání po něm byly povolány záchranné týmy a byl nasazen také záchranářský vrtulník,“ sdělil policejní mluvčí […]
Menej ako 1 min. min.

Tragické události podrobně popsala policie. „Kolemjdoucí viděli v poledne skočit do vody u Corneliusova mostu v berlínské čtvrti Tiergarten muže. Snažil se zachránit svého psa, který spadl do vody. Stařec se nedokázal dostat vlastní silou ven a potopil se. Do pátrání po něm byly povolány záchranné týmy a byl nasazen také záchranářský vrtulník,“ sdělil policejní mluvčí webu Tagesspiegel.

DÁLE ČTĚTE: Tragický čtvrtek – Na Olomoucku se utopili dva muži. První v rybníku, druhý ve vodní nádrži

Podle hasičů potápěči muže našli a s pomocí člunu ho vytáhli na břeh. Pokusy o jeho resuscitaci však byly neúspěšné. Na místě zasahovalo celkem 36 hasičů.

Vodní kanál Landwehr, který je dlouhý přibližně jedenáct kilometrů, patří do vodního systému řeky Sprévy protékající Berlínem. Jedná se o uměle vybudovaný přivaděč vody.

A co nyní bude se zachráněným psem? Jak na dotaz deníku Bild sdělil policejní mluvčí, zvíře si vzali do péče příbuzní.

Krátce na to museli hasiči zachránit z vody dalšího člověka, který se topil v berlínském jezeře Plötzensee. Tentokrát byla záchranná akce úspěšná a dotyčný skončil v nemocnici. Informoval o tom německý list Berliner Zeitung.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Svoboda – Atentát pomůže Trumpovi v kampani. Emoce za pár dní poleví, namítá Klvaňa

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie