Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Seniorka se v Británii před očima manžela zřítila do „filmového“ lomu. Pád z 20 metrů nepřežila

„Dorsetská policie obdržela v sobotu ve dvě hodiny odpoledne hlášení o ženě, která potřebuje lékařskou pomoc,“ sdělil mluvčí policie pro Daily Mail a uvedl, že na místo okamžitě dorazily tři posádky hasičů, pobřežní hlídka s vrtulníkem, policie a záchranná služba. ČTĚTE TAKÉ: Skoro čtyřmetrový žralok plaval u pobřeží Británie. Rybář ho natočil, podívejte se na záběry „Když se […]
Menej ako 1 min. min.

„Dorsetská policie obdržela v sobotu ve dvě hodiny odpoledne hlášení o ženě, která potřebuje lékařskou pomoc,“ sdělil mluvčí policie pro Daily Mail a uvedl, že na místo okamžitě dorazily tři posádky hasičů, pobřežní hlídka s vrtulníkem, policie a záchranná služba.

ČTĚTE TAKÉ: Skoro čtyřmetrový žralok plaval u pobřeží Británie. Rybář ho natočil, podívejte se na záběry

„Když se policisté dostavili na místo, museli konstatovat, že žena na místě zemřela. Byla to tragická nehoda,“ prohlásil mluvčí a dodal, že stezka pár metrů od okraje lomu je stále zachovalá a pevná.

V místech vápencového lomu se v minulosti natáčely známé seriály – Doctor Who nebo první série Andoru, což je prequel k filmu Rogue One: Star Wars Story.

Natáčení druhé série musela filmová společnost v roce 2023 zrušit. Ze zprávy o bezpečnosti, kterou měla k dispozici, totiž plynulo, že existuje riziko zřícení. „Pobřeží a útesy podél úseku dorsetského pobřeží, včetně lomu, mohou být nestabilní a náchylné k sesuvům a pádům – zejména po silných deštích nebo při velmi suchém počasí,“ řekla pro BBC Tracey Churcherová, manažerka organizace National Trust, která se v Británii stará o ochranu památek.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Klimatičtí aktivisté posprejovali Stonehenge. Barva bude pryč dřív než ty, vysmáli se premiérovi

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie