Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Seniorka z Polska si z obchodu donesla hada. Vykoukl na ni při krájení celeru

Nakupovat byla seniorka v obchodním řetězci Lidl. Plaza objevila při krájení řapíkatého celeru. „Jen pro zajímavost, koupila jsem v Lidlu celer a při jeho krájení vylezl malý had,“ popsala důchodkyně ve zprávě, kterou cituje polský server Fakt. ČTĚTE TAKÉ: Bizarní nehoda na Semilsku: Cyklistovi skočila do náruče srnka. Do nemocnice ho vezl vrtulník Seniorka se podělila o […]
Menej ako 1 min. min.

Nakupovat byla seniorka v obchodním řetězci Lidl. Plaza objevila při krájení řapíkatého celeru. „Jen pro zajímavost, koupila jsem v Lidlu celer a při jeho krájení vylezl malý had,“ popsala důchodkyně ve zprávě, kterou cituje polský server Fakt.

ČTĚTE TAKÉ: Bizarní nehoda na Semilsku: Cyklistovi skočila do náruče srnka. Do nemocnice ho vezl vrtulník

Seniorka se podělila o fotografie hada na kuchyňské lince. Obyvatelka polské Poznaně kontaktovala tamější zoologickou zahradu a útulek pro zvířata. Následně přišlo ohromné zděšení. Odborníci, se kterými se radila, ji totiž upozornili, že plaz svíjející se v její kuchyni je velmi nebezpečný. Konkrétně mělo jít o smrtelně jedovatého jihoamerického hada – křovináře žararaku.

Za asistence strážníků si poté hada převzala do péče nadace Epicrates. Teprve poté se zjistilo, že se nejedná o jedovatého křovináře, ale o jistý druh neškodné jihoevropské užovky. Had se do Polska dostal v zelenině pravděpodobně ze Španělska.

K incidentu se vyjádřil i obchodní řetězec. „Od obdržení oznámení jsme se zákaznicí v neustálém kontaktu. Mimo jiné jsme ji požádali o zaslání identifikačních údajů o výrobku. Kromě toho jsme okamžitě kontaktovali dodavatele a zavázali ho k podání vysvětlení,“ cituje web Fakt Aleksandru Robaszkiewiczovou z polského Lidlu. „Zároveň bychom chtěli upozornit, že oznámení o podobném případu jsme dosud nikdy neobdrželi,“ doplnila zástupkyně řetězce v prohlášení.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mnoho ryb teď upřednostňuje sex před návnadou. Šance chytit třeba cejnka je malá, říká expert

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie