Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Senzačná správa o vojvodkyni Kate. Kensingtonský palác prerušil ticho

13.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Number 10, CC BY 2.0). Vojvodkyňa Kate bola naposledy videná na verejnosti 25. decembra. Neskôr zmizla a množiace sa klebety ju prinútili odhaliť, že bojuje s rakovinou. Odvtedy ju nikto nevidel. Povrávalo sa, že sa chystá opustiť Spojené kráľovstvo. Palác vydal vyhlásenie. Vojvodkyňa Kate sa nevráti k verejným […]
Menej ako 1 min. min.

13.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Number 10, CC BY 2.0).

Vojvodkyňa Kate bola naposledy videná na verejnosti 25. decembra. Neskôr zmizla a množiace sa klebety ju prinútili odhaliť, že bojuje s rakovinou. Odvtedy ju nikto nevidel. Povrávalo sa, že sa chystá opustiť Spojené kráľovstvo. Palác vydal vyhlásenie.

Vojvodkyňa Kate sa nevráti k verejným povinnostiam? Palác sa vysporiadal s fámami.
Foto: Wikimedia Commons/Number 10, CC BY 2.0

Vojvodkyňa Kate ustúpila nabok, aby sa plne sústredila na svoje zotavenie. V dojímavom videu zverejnenom 22. marca manželka princa Williama prezradila, že bojuje s rakovinou, a preto sa musela vzdať verejných povinností. Hoci neprezradila, s akou rakovinou bojovala, Kate priznala, že bola v „ranom štádiu preventívnej chemoterapie“. Middleton sa môže spoľahnúť na podporu svojich blízkych.

Aj keď sa Kate rozhodla verejne zdieľať citlivé informácie o svojom zdravotnom stave, klebety o nej pretrvávajú. Najmä jedna z nich sa často objavovala na sociálnych sieťach, pričom kráľovskí fanúšikovia špekulovali, že vojvodkyňu Kate v posledných mesiacoch v Spojenom kráľovstve nevideli, pretože má byť preč zo svojej rodnej krajiny. Palác nezostal k týmto správam ľahostajný.

Vojvodkyňa Kate sa nevráti k verejným povinnostiam? Palác sa vysporiadal s fámami

Vojvodkyňa Kate sa pre chorobu vytratila z verejného života. V poslednej dobe získava na popularite teória, že Kate údajne v tom čase potichu opustila Spojené kráľovstvo a zostala v Spojených štátoch. Nejde však o zmierenie s princom Harrym a Meghan Markle, ktorí vďaka „megxitu“ opustili kráľovskú rodinu a natrvalo sa presťahovali do USA.

Niektorí fanúšikovia kráľovskej rodiny na sociálnych sieťach navrhli, aby vojvodkyňa Kate zostala v Houstone, kde sa lieči táto choroba v MD Anderson Cancer Center.

Kensingtonský palác na tieto správy rýchlo zareagoval a vo vyhlásení z 10. júna uviedol, že klebety sú nepravdivé.

POZRITE TIEŽ AJ: Seriál s Meghan Markle je späť! Bude kráľovská rodina zúriť?

Ako informoval Harper’s Bazaar, zástupcovia texaského centra sa k celému prípadu nevyjadrili kvôli nariadeniam o ochrane súkromia pacientov. Je však známe, že v onkologickom zariadení sa v minulosti liečili zosnulý rockový gitarista Eddie Van Halen a tenisová hviezda Chris Evertová.

Z predchádzajúcich oznámení vieme, že Middleton sa vráti k svojim povinnostiam, keď dostane od lekárov zelenú. Objavili sa však správy, že Kate sa možno už nikdy nevráti do verejného života za rovnakých podmienok ako v minulosti. Ako sa ukazuje, vraj sú prehnané.

„Neexistujú žiadne informácie o návrate Kate, keďže sa momentálne sústreďujeme na 100 percent na jej zdravie – naznačovať, že sa nevráti do svojej úlohy, je nespravodlivé a nepravdivé. Takéto rozhovory sa jednoducho neuskutočňujú. Keď je správny čas, obnoví svoju prácu

– prezradil v rozhovore pre Harper’s Bazaar človek blízky vojvodkyni.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vrátia sa Meghan Markle a princ Harry do Veľkej Británie? Sú tam veľké šance a… dve podmienky

Princ William o tom nahlas nehovorí. Je to s ním horšie, ako sa zdá? „Nebol na to pripravený“

The post Senzačná správa o vojvodkyni Kate. Kensingtonský palác prerušil ticho appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie