Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šermiari zabojujú v saudskoarabských horúčavách na majstrovstvách sveta

Osem šamorínskych šermiarov vyrazilo v stredu ráno na dlhú cestu. Odleteli do saudskoarabského Rijádu, kde sa v piatok začína vrchol sezóny, majstrovstvá sveta kadetov a juniorov. V piatok odštartuje súťaž 181 juniorských šermiarov. Medzi nimi bude aj šamorínska trojica Arpád Fazekas, Braňo Lančarič, Ákos Pirk. Na druhý deň začína bojovať o čo najlepšie výsledky najskôr […]
Menej ako 1 min. min.

Osem šamorínskych šermiarov vyrazilo v stredu ráno na dlhú cestu. Odleteli do saudskoarabského Rijádu, kde sa v piatok začína vrchol sezóny, majstrovstvá sveta kadetov a juniorov.

V piatok odštartuje súťaž 181 juniorských šermiarov. Medzi nimi bude aj šamorínska trojica Arpád Fazekas, Braňo Lančarič, Ákos Pirk.

Na druhý deň začína bojovať o čo najlepšie výsledky najskôr 134 kadetiek (vrátane našich Jakuba Rozmuša a Denisa Tresztyánszkiho), neskôr 107 kadetiek (vrátane Šamorínčaniek Rebeky Forgách, Niny Forgách a Martiny Pošvancovej).

V nedeľu sa uskutoční súťaž juniorských družstiev, kde bude Slovensko reprezentovať šamorínske trio Fazekas, Lančarič a Pirk.

„Zima nám určite nebude… (smiech). Teplota v Rijárde sa momentálne pohybuje okolo tridsaťpäť stupňov. Veríme, že na konci sezóny dosiahneme dobré výsledky,“ povedal Ákos Pirk, ktorý sa spolu s Árpádom Fazekasom zúčastní posledného juniorského svetového šampionátu.

Do tohoooooo!!!



The post Šermiari zabojujú v saudskoarabských horúčavách na majstrovstvách sveta appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie