Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šest Belgičanů vyzvalo na sociálních sítích vládu, aby dala belgický lid na první místo, byli odsouzeni za podněcování k nenávisti

Všímáte si, že tresty za různá prohlášení, která jsou pravdivá, avšak v dnešní době se „nenosí,“ jsou stále častěji větší než tresty než za násilnou trestnou činnost jedinců neevropského původu? Podobné způsoby jsou běžné v diktaturách, systém tak jen odkrývá svoji skutečnou podstatu. Jde však zároveň o potvrzení faktu, že Evropané mají být vyměněni a […]
Menej ako 1 min. min.

Všímáte si, že tresty za různá prohlášení, která jsou pravdivá, avšak v dnešní době se „nenosí,“ jsou stále častěji větší než tresty než za násilnou trestnou činnost jedinců neevropského původu?

Podobné způsoby jsou běžné v diktaturách, systém tak jen odkrývá svoji skutečnou podstatu. Jde však zároveň o potvrzení faktu, že Evropané mají být vyměněni a nemají právo si hájit své vlastní národy, neboť má být vytvořen „jednotný Evropan“ podle Kalergiho kritérií.

Lze tedy očekávat, že zejména v obohacovaných zemích bude hon na ty, kteří s výměnou obyvatel nesouhlasí, nadále pokračovat a je možné, že i tresty se budou postupně zvyšovat.

Šest členů pravicové strany v Belgii bylo odsouzeno trestním soudem v Lutychu za podněcování nenávisti za několik svých příspěvků na Facebooku, v nichž kritizovali imigrační politiku země a vyzývali belgickou vládu, aby upřednostňovala své vlastní občany.

Souzení byli spojeni s pravicovou stranou Nation, která nemá zástupce v žádném z belgických zákonodárných sborů. Tři z obžalovaných byly členky, které za stranu kandidovaly v regionálních a federálních volbách v roce 2018.

Odsouzení se týkají několika příspěvků na Facebooku zveřejněných v letech 2020 až 2021, v nichž dotyčné osoby přirovnávaly Molenbeek, bruselskou čtvrť s velkou populací migrantů, k Africe.

Molenbeek je skutečně semeništěm džihádistů, pochází odtud nejvíc teroristů, kteří odešli z Evropy bojovat k ISIS, ale také zde vyrostla většina teroristů, kteří útočili v roce 2015 při pařížských masakrech, včetně Bataclanu.

Tato bruselská čtvrť je tedy skutečně jakýsi mikrochalífát pod právem šaría, kde již mnoho nemuslimů nenajdete.

V příspěvcích bylo také uvedeno: „Přestaňme žít společně, chceme žít bez nich“ nebo: „Naši lidé na prvním místě.“

Podle zpravodajského serveru La Dernière Heure příspěvky také obsahovaly protimuslimské poznámky, zabývaly se tématy imigrace, covidových lockdownů a kritizovaly zařízení pro žadatele o azyl.

Leticia Knevelsová, Sarah Dumalinová a Corinne Dupontová byly tři bývalé kandidátky Národa. Po neúspěšných kampaních v roce 2018 stranu následně opustily a založily neziskovou organizaci Národní hodnoty.

Uvedené příspěvky byly zveřejněny na facebookové stránce nové organizace.

Příspěvky byly nahlášeny federální policii, která následně provedla vyšetřování a obvinila ty, kteří za účtem stáli.

Trestní soud v Lutychu shledal šest členů vinných z diskriminace a podněcování nenávisti vůči menšinové skupině.

Pokladní organizace Corinne Dupontová byla odsouzena k šesti měsícům vězení s podmíněným odkladem na tři roky; její sekretářka Sarah Dumalinová dostala příkaz k 50 hodinám veřejně prospěšných prací a její předsedkyně Leticia Knevelsová byla odsouzena ke 100 hodinám veřejně prospěšných prací.

Jaké byly rozsudky nad třemi zbývajícími odsouzenými, belgická média neuvádí.

Jejich odsouzení se shoduje s podobným osudem, který potkal političku Alternativy pro Německo (AfD) Marii-Thérèse Kaiserovou, kterou v pondělí krajský soud ve Verdenu v Dolním Sasku shledal vinnou z „podněcování nenávisti“ vůči Afgháncům.

Poté, co se dozvěděla, že afghánští migranti budou přesunuti do její čtvrti, Kaiserová na sociálních sítích zveřejnila statistiky skupinových znásilnění, které ukázaly, že afghánští státní příslušníci jsou v této kriminalitě neúměrně zastoupeni.

Bylo jí nařízeno zaplatit pokutu ve výši 6 000 eur a nyní má záznam v trestním rejstříku.

 

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie