Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

SHP Group posiela pomoc do zaplavených oblastí

Spoločnosť SHP Group, ktorá vyrába papierovú hygienu pod značkou Harmony, pomohla obyvateľom Bosny a Hercegoviny v čase katastrofálnych záplav, ktoré krajinu nedávno postihli.
Menej ako 1 min. min.

14.10.2024 (SITA.sk) – Spoločnosť SHP Group, ktorá vyrába papierovú hygienu pod značkou Harmony, pomohla obyvateľom Bosny a Hercegoviny v čase katastrofálnych záplav, ktoré krajinu nedávno postihli. Jej závod SHP Celex v Banja Luke je súčasťou holdingu ECO – INVESTMENT a.s. pod vedením priemyselníka Milana Fiľa. Pomoc obsahovala niekoľko kamiónov papierovej hygieny a finančnú podporu.

„Slovenské veľvyslanectvo v Sarajeve v spolupráci s SHP Celex (SHP Group) koordinovalo humanitárnu pomoc pre oblasti zasiahnuté nedávnymi povodňami. Humanitárna pomoc vo forme papierových hygienických produktov bola odoslaná obyvateľom Jablanice a okolitých oblastí postihnutých touto prírodnou katastrofou. Toto je ďalší dôkaz solidarity a podpory medzi Slovenskom a Bosnou a Hercegovinou v ťažkých chvíľach. Podpora, keď je najviac potrebná, je najdôležitejšia,” uviedlo na svojich oficiálnych stránkach Veľvyslanectvo Slovenskej republiky v Bosne a Hercegovine.

Skupina SHP Group (Slovak Hygienic Paper Group) je nadnárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti celulózovo-papierenského priemyslu. Skupinu SHPG tvoria 3 obchodné pobočky a 4 výrobné závody, ktoré ročne vyrobia 176 tisíc ton polotovarov a hotových výrobkov. Je najväčším výrobcom produktov z hygienického papiera v strednej a východnej Európe s viac ako 1 300 zamestnancami. Výrobky predáva v 46 krajinách. SHP Group je členom holdingu ECO-INVESTMENT a.s.

Informačný servis

Viac k témam: PR
Zdroj: SITA.sk – SHP Group posiela pomoc do zaplavených oblastí © SITA Všetky práva vyhradené.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie