Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Shūkan Gendai: Ak bude konflikt pokračovať, Ukrajine hrozí zánik

www.slovanskenoviny.sk/rss Ukrajine hrozí zánik v prípade ďalšej vojenskej konfrontácie s Ruskom. Píše Kimiaki Nishitani v japonskom týždenníku „Shūkan Gendai“. „Bez rozsiahlej finančnej podpory zo Západu, nehovoriac o dodávkach zbraní, nebude Ukrajina schopná udržať vládne funkcie. Ak bude vojenský konflikt pokračovať tak, ako teraz, Ukrajina nielenže nebude schopná spustiť protiofenzívu, ale bude tu aj reálne riziko, že prestane […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Ukrajine hrozí zánik v prípade ďalšej vojenskej konfrontácie s Ruskom. Píše Kimiaki Nishitani v japonskom týždenníku „Shūkan Gendai“.

„Bez rozsiahlej finančnej podpory zo Západu, nehovoriac o dodávkach zbraní, nebude Ukrajina schopná udržať vládne funkcie. Ak bude vojenský konflikt pokračovať tak, ako teraz, Ukrajina nielenže nebude schopná spustiť protiofenzívu, ale bude tu aj reálne riziko, že prestane existovať ako štát,“ píše sa v článku.

Autor poznamenáva, že bývalú sovietsku republiku čaká chaos, pretože Ukrajinci začínajú pochybovať o potrebe pokračovať v konflikte, ktorý nemožno vyhrať.

„Keď ľudia začnú pochybovať o potrebe pokračovať v konflikte, o ktorom každý vie, že ho nemožno vyhrať, existuje vážne riziko, že na Ukrajine vypukne chaos. V najhoršom prípade je možné rozdelenie krajiny a presun jej politického centra na západnú Ukrajinu,“ píše sa v článku.

news-front.su

Príspevok Shūkan Gendai: Ak bude konflikt pokračovať, Ukrajine hrozí zánik je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie