Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Síkela, či Nerudová? Volba mezi morem a cholerou, míní Topolánek. Navrhl tři jména do Komise

„Síkela, nebo Nerudová? To je jako volba mezi morem a cholerou. Nebyla by tam aspoň nějaká žloutenka?“ glosoval Topolánek situaci na sociální síti X. Reagoval tak na výrok předsedkyně Sněmovny Markéty Pekarové Adamové ve vysílání ČT. Šéfka TOP 09 uvedla, že ministr průmyslu Jozef Síkela (za STAN) je lepším z diskutovaných kandidátů na nového českého […]
Menej ako 1 min. min.

„Síkela, nebo Nerudová? To je jako volba mezi morem a cholerou. Nebyla by tam aspoň nějaká žloutenka?“ glosoval Topolánek situaci na sociální síti X. Reagoval tak na výrok předsedkyně Sněmovny Markéty Pekarové Adamové ve vysílání ČT. Šéfka TOP 09 uvedla, že ministr průmyslu Jozef Síkela (za STAN) je lepším z diskutovaných kandidátů na nového českého eurokomisaře.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Provokace i ostrá kritika. Je PirSTAN definitivně pryč? Spory Pirátů a Starostů se vyostřují

V případě hnutí STAN se kromě Síkely mluví také o místopředsedovi STAN Janu Farském či o evropské lídryni Starostů Danuši Nerudové. Piráti by rádi jako kandidáta na eurokomisaře navrhli europoslance Marcela Kolaju.

„Koho bychom podle vás měli do Evropské komise nominovat?“ zeptal se Topolánka jeden z uživatelů sociální sítě. Expremiér ve své reakci naznačil, že by si jako českého eurokomisaře dokázal představit evropského lídra koalice Spolu Alexandra Vondru (ODS). Adepty by podle něj mohli být i ekonomové Marek Mora nebo Mojmír Hampl.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie