Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Silná búrka, popadané stromy a zaplavené komunikácie. Hasiči v Bratislavskom kraji zasahovali v súvislosti s počasím celkom desaťkrát

Celkom desaťkrát zasahovali príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) a členovia Dobrovoľných hasičských zborov (DHZ) od nedele 9. júna do pondelka 6:00.
Menej ako 1 min. min.

10.6.2024 (SITA.sk) – Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) a členovia Dobrovoľných hasičských zborov (DHZ) obcí Bratislavského kraja zasahovali od nedele 9. júna do pondelka 6:00 v súvislosti s poveternostnou situáciou celkom desaťkrát.

Silná búrka a spadnuté stromy

Ako informujú bratislavskí hasiči na sociálnej sieti, v súvislosti so silnou búrkou najmä odčerpávali vodu zo zaplavených komunikácií a odstraňovali spadnuté stromy.

Príslušníci Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy zasahovali pri jednej udalosti a príslušníci z Okresného riaditeľstva HaZZ v Pezinku zasahovali tiež v jednom prípade. V ostatných prípadoch zasahovali členovia DHZ obcí Ružinov, Petržalka, Podunajské Biskupice, Malinovo a Tomášov.

Neprejazdná cesta v Malinove

Bratislavskí policajti v súvislosti s poveternostnou situáciou upozorňujú na neprejazdnú cestu II/510 v obci Malinovo v okrese Senec. Ako informovali v pondelok ráno na sociálnej sieti, cesta je neprejazdná pre padnutý strom.

„Doprava je presmerovaná na vedľajšie ulice Družstevná a Krátka,” uvádza polícia.

Viac k témam: Dobrovoľní hasiči, Dopravné obmedzenia, Silné búrky
Zdroj: SITA.sk – Silná búrka, popadané stromy a zaplavené komunikácie. Hasiči v Bratislavskom kraji zasahovali v súvislosti s počasím celkom desaťkrát © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie