Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Silný Október a výrazný nárast ceny Bitcoinu

V posledných rokoch sa Bitcoin stal jedným z najdiskutovanejších tém v oblasti financií a technológií. Jeho volatilita a potenciál na značné zisky (ale aj straty) priťahujú pozornosť investorov po celom svete. V tomto článku sa pozrieme na nedávne predpovede analytika kryptomien známeho ako Rekt Capital, ktorý predpovedá „silný október“ pre Bitcoin. Rekt Capital, pseudonymný kryptostratég, […]
Menej ako 1 min. min.

V posledných rokoch sa Bitcoin stal jedným z najdiskutovanejších tém v oblasti financií a technológií. Jeho volatilita a potenciál na značné zisky (ale aj straty) priťahujú pozornosť investorov po celom svete. V tomto článku sa pozrieme na nedávne predpovede analytika kryptomien známeho ako Rekt Capital, ktorý predpovedá „silný október“ pre Bitcoin.

Rekt Capital, pseudonymný kryptostratég, ktorý sa preslávil svojimi presnými predpoveďami v minulosti, nedávno vyjadril optimizmus ohľadom budúceho vývoja ceny Bitcoinu. Podľa jeho analýzy, ktorú zdieľal s viac ako 87 600 odberateľmi na YouTube, by mohol Bitcoin v októbri zažiť výrazný nárast. Tento názor je založený na historických údajoch o výkonnosti Bitcoinu počas rokov, keď došlo k halvingu, udalosti, ktorá sa deje približne každé štyri roky a znižuje odmeny pre ťažiarov Bitcoinu na polovicu.

Rekt Capital poukazuje na to, že v októbri, ktorý nasleduje po halvingu, Bitcoin tradične zaznamenáva silný výkon. V rokoch 2016 a 2020, ktoré boli rokmi halvingu, Bitcoin zaznamenal dvojciferný rast. Analytik predpokladá, že ak by sa história zopakovala, mohli by sme v októbri 2024 vidieť podobný vzor. S odhadovaným rastom 14 % by cena Bitcoinu mohla dosiahnuť približne 67 500 dolárov, zatiaľ čo 27 % nárast by mohol znamenať nové historické maximá.

Okrem toho Rekt Capital naznačuje, že Bitcoin by mohol byť len niekoľko týždňov vzdialený od začiatku výraznejšej býčej fázy cyklu. Táto fáza by mohla byť spustená 160 dní po halvingu, čo by podľa jeho analýzy malo korešpondovať s koncom septembra alebo začiatkom októbra.

Je dôležité poznamenať, že predpovede v oblasti kryptomien sú vysoko špekulatívne a môžu byť ovplyvnené mnohými faktormi, vrátane globálnych ekonomických podmienok, regulačných zmien a technologického pokroku. Investori by mali byť vždy opatrní a vykonávať vlastný výskum predtým, ako urobia akékoľvek investičné rozhodnutia.

Zatiaľ čo niektorí analytici, ako je Rekt Capital, poskytujú optimistický výhľad na budúcnosť Bitcoinu, je dôležité mať na pamäti, že trhy s kryptomenami sú nevyspytateľné a výsledky môžu byť veľmi odlišné od predpovedí. Napriek tomu, tieto predpovede môžu poskytnúť zaujímavý pohľad na to, ako môžu analytici interpretovať trhové dáta a historické trendy.

V závere možno povedať, že či už sa predpovede Rekt Capitalu naplnia alebo nie, Bitcoin a kryptomeny ako celok zostávajú fascinujúcou a dynamickou súčasťou moderného finančného sveta, ktorá bude naďalej pritahovať pozornosť investorov a špekulantov.

Príspevok Silný Október a výrazný nárast ceny Bitcoinu je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie