Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šimečka kritizoval Fica. Premiéra vyzval, aby prestal kopať okolo seba ako zmyslov zbavený

Šéf PS Michal Šimečka dnes kritizoval premiéra roberta Fica. Vyzval ho, aby sa spamätal a prestal kopať okolo seba ako zmyslov zbavený. Fico vyzval Šikutu a Mazáka, aby podali disciplinárny návrh na Klimenta a Štifta “Nech jasne povie, ako chce vláda riešiť reálne problémy Slovenska. Ako chcú konsolidovať verejné financie, aby sme sa vyhli bankrotu? […]
Menej ako 1 min. min.

Šéf PS Michal Šimečka dnes kritizoval premiéra roberta Fica. Vyzval ho, aby sa spamätal a prestal kopať okolo seba ako zmyslov zbavený.

Fico vyzval Šikutu a Mazáka, aby podali disciplinárny návrh na Klimenta a Štifta

“Nech jasne povie, ako chce vláda riešiť reálne problémy Slovenska. Ako chcú konsolidovať verejné financie, aby sme sa vyhli bankrotu? Ako chcú zachrániť eurofondy, keď už otvorene hovorí o vážnom vzťahu s Európskou komisiou? Majú väčšinu v parlamente, vládu a už aj prezidenta. Je načase prestať sa vyhovárať a hystericky kričať. Nech konečne ukážu výsledky,” povedal na brífingu Šimečka.

Šimečka dodal, že stupňujúce sa útoky predsedu vlády po voľbách sú nedôstojné.

“Útočí na opozíciu, vulgárne a agresívne útočí na verejnoprávne médiá, a najnovšie sa opäť vyhráža sudcom Najvyššieho súdu. V demokracii je úplne nepredstaviteľné, aby premiér vyzýval na disciplinárne konania voči predstaviteľom nezávislej justície.”

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie