Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šimkovičová chce učiť deti mediálnu výchovu. Projekt povedie známy konšpirátor Machala

Ministerstvo kultúry sa chce v budúcnosti chopiť vzdelávania detí. Podľa informácií HN vzniká na rezorte Martiny Šimkovičovej projekt mediálnej výchovy, ktorý sa zameria na deti v základných a stredných školách. Cieľom projektu má byť zlepšenie povedomia žiakov o „masovokomunikačných prostriedkoch a ich dosahoch na každodenný život človeka“.  Súčasne má nová Šimkovičovej iniciatíva zvýšiť kritické myslenie a samostatnosť […]
Menej ako 1 min. min.

Ministerstvo kultúry sa chce v budúcnosti chopiť vzdelávania detí. Podľa informácií HN vzniká na rezorte Martiny Šimkovičovej projekt mediálnej výchovy, ktorý sa zameria na deti v základných a stredných školách.

Cieľom projektu má byť zlepšenie povedomia žiakov o „masovokomunikačných prostriedkoch a ich dosahoch na každodenný život človeka“. 

Súčasne má nová Šimkovičovej iniciatíva zvýšiť kritické myslenie a samostatnosť v myslení a rozhodovaní pri vonkajšom psychologickom tlaku masmédií.

Vedúcim projektu má byť generálny tajomník ministerstva Lukáš Machala, ktorý v poslednom čase upútal pozornosť verejnosti spochybňovaním vedeckého konsenzu o tvare Zeme.

Konšpiroval už predtým

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 81% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie