Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Situácia na Ukrajine: Začína víťaziť zdravý rozum?

www.slovanskenoviny.sk/rss Je možné, že začal víťaziť zdravý rozum v súvislosti so situáciou na Ukrajine?, pýta sa generál v.v.Jozef Viktorín na sociánej sieti. Jeho príspevok uvádzame v plnom znení. Prečo sa pýtam? Pretože český prezident Pavel „záhadne“ zmenil rétoriku: Ukrajina nedostane v dohľadnej dobe stratené územia späť; je nutné zastaviť vojnu a začať rokovať; akákoľvek debata […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Je možné, že začal víťaziť zdravý rozum v súvislosti so situáciou na Ukrajine?, pýta sa generál v.v.Jozef Viktorín na sociánej sieti. Jeho príspevok uvádzame v plnom znení.

Prečo sa pýtam? Pretože český prezident Pavel „záhadne“ zmenil rétoriku: Ukrajina nedostane v dohľadnej dobe stratené územia späť; je nutné zastaviť vojnu a začať rokovať; akákoľvek debata o členstve Ukrajiny v NATO je v tejto chvíli bezpredmetná; vysielanie príslušníkov ozbrojených síl NATO neprichádza do úvahy, lebo by hrozila eskalácia konfliktu…

Vidíte dobre – toto sú slová prezidenta susedného Česka!

Mám pocit, že normálne a triezvo zmýšľajúci ľudia a politici toto hovoríme už dlhé mesiace. Tieto „nové“ odporúčania od českého prezidenta dokazujú, ako západní lídri do dnes klamali seba, verejnosť a Ukrajincov.

Museli konečne prijať realitu, aj keď im to nie je nijako po vôli. Potvrdzuje to taktiež tvrdenia, že prehnané očakávania a fabulovanie situácie vytváralo ilúzie víťazstva. Falošné ilúzie, treba podotknúť.

Opäť sa potvrdilo, že nie zákerná propaganda, ale vnímanie reality je dôležité.

Nie zabíjanie, ale rokovania. Nie konflikt, ale hľadanie cesty ako dosiahnuť MIER. Mier po ktorom všetci slušní ľudia volajú dlhý čas. Je škoda, že trvalo tak dlho, pokiaľ novodobej partii „demokratov“ doplo. Zbytočne to stálo množstvo životov. A to všetko pre cynizmus západu a jeho „lídrov“ a vďaka presadzovaniu vlastných záujmov.

Jozef Viktorín/skspravy.sk

Príspevok Situácia na Ukrajine: Začína víťaziť zdravý rozum? je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie