Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Škandál s návštevou princa Harryho a Meghan Markle v Nigérii. Nemôžem uveriť, kto zaplatí za ochranu

03.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MattKeeble.com). Princ Harry a Meghan Markle plánujú cestu do Nigérie. Otázka ochrany Sussexov je v súčasnosti horúcou témou. Zrejme nebudú musieť nič platiť, aj keď obyvatelia krajiny bojujú s chudobou. Princ Harry a Meghan Markle plánujú cestu do Nigérie.Foto: shutterstock/MattKeeble.com Meghan Markle a princ Harry už niekoľko rokov spôsobujú […]
Menej ako 1 min. min.

03.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MattKeeble.com).

Princ Harry a Meghan Markle plánujú cestu do Nigérie. Otázka ochrany Sussexov je v súčasnosti horúcou témou. Zrejme nebudú musieť nič platiť, aj keď obyvatelia krajiny bojujú s chudobou.

Princ Harry a Meghan Markle plánujú cestu do Nigérie.
Foto: shutterstock/MattKeeble.com

Meghan Markle a princ Harry už niekoľko rokov spôsobujú poriadny rozruch. Sussexovci sa rozhodli dištancovať od kráľovskej rodiny a natrvalo sa presťahovať do Ameriky. Princovi Harrymu zrejme chýbajú jeho blízki a chcel by uzmierenie. Odborníci však tvrdia, že Markle má naňho príliš veľký vplyv.

„Som toho názoru, že Meghan už nikdy nevkročí do Veľkej Británie. Nemyslím si, že chce mať s touto krajinou vôbec nejaké spojenie“

– povedal pre The Sun kráľovský expert Charles Rae.

Meghan Markle a princ Harry nemajú žiadne zábrany cestovať do iných častí sveta. Čoskoro pôjdu do Nigérie.

Meghan Markle a princ Harry v Nigérii. Otázka ochrany vyvoláva rozruch

Podľa „The Mirror“ plánujú princ Harry a Meghan Markle prísť do Nigérie v máji, aby sa zúčastnili rozhovorov o Invictus Games a diskutovali o aktivitách charitatívnej organizácie African Parks. Chcú sa zapájať aj do kultúrnych podujatí. Výlet Meghan Markle a princa Harryho vyvoláva určité kontroverzie.

Ministerstvo zahraničných vecí USA z bezpečnostných dôvodov varuje pred cestovaním do tejto krajiny. Sussexovci zrejme nechcú meniť svoje plány. Budú môcť rátať s profesionálnou ochranou, ktorá je veľmi drahá. Podľa denníka má nigérijská vláda uhradiť všetky náklady súvisiace s bezpečnosťou. Celá situácia je značne kontroverzná kvôli tomu, že v tejto krajine žije až 87 miliónov ľudí v chudobe. Prípad je hojne komentovaný v médiách a na internete.

POZRITE TIEŽ AJ: Prekvapivá správa o návšteve princa Harryho vo Veľkej Británii. „Toto sú ďalšie problémy pre Kate a Williama.“

Meghan Markle rozvíja svoje podnikanie. Poslala džem Kris Jenner. Na internete je búrka

Meghan Markle sa rozhodla stať sa skutočnou podnikateľkou. Založila teda firmu American Riviera Orchard. Nedávno hviezda „Suits“ vydala aj svoj prvý produkt, jahodový džem. Najväčším prominentom poslala tégliky s pochúťkou. Balík dostala aj Kris Jenner.

Mama Kardsahianiek zverejnila na InstaStories fotku džemu a citrónov, ktoré dostala od Markle. Používatelia internetu však začali hneď komentovať. Všimli si, že citróny nie sú čerstvé. „Sú zhnité“, „Muselo to byť neskoré doručenie“ – napísali na Reddit.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Harry poletí do Londýna na 10. výročie Invictus Games. Je známe, či sa stretne s Williamom. Prekvapený?

Kate Middleton a William zverejnili NOVÚ FOTKU princeznej Charlotte pri príležitosti jej 9. narodenín! Vypadla mame z oka? (FOTO)

The post Škandál s návštevou princa Harryho a Meghan Markle v Nigérii. Nemôžem uveriť, kto zaplatí za ochranu appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie