Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Skladať nohavičky nebolo nikdy jednoduchšie. Predviedla šikovný trik. „Toto napraví môj život“

31.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kostikova Natalia). Správne skladovanie bielizne pomáha udržiavať poriadok. Nie je nič horšie ako zásuvka, v ktorej je všetko pomiešané. Vrie nám krv v žilách, keď sa stratí pár nesprávne uložených ponožiek a obľúbená podprsenka sa zázračne vyparí. Preto sa oplatí vedieť, ako zložiť spodnú bielizeň, aby ste na ňu […]
Menej ako 1 min. min.

31.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kostikova Natalia).

Správne skladovanie bielizne pomáha udržiavať poriadok. Nie je nič horšie ako zásuvka, v ktorej je všetko pomiešané. Vrie nám krv v žilách, keď sa stratí pár nesprávne uložených ponožiek a obľúbená podprsenka sa zázračne vyparí. Preto sa oplatí vedieť, ako zložiť spodnú bielizeň, aby ste na ňu ľahko dosiahli.

Ako skladať spodnú bielizeň?
Foto: shutterstock/Kostikova Natalia

Organizácia priestoru na uloženie spodnej bielizne je dôležitou súčasťou udržiavania poriadku v šatníku a uľahčenia každodenného života. Ak k tejto téme pristúpime správnym spôsobom, úložné priestory na nohavičky alebo ponožky budú mimoriadne funkčné a intuitívne. Takto rýchlemu odchodu z domu už nikdy nebude predchádzať vyhadzovanie všetkého zo zásuvky na posteľ.

Ako skladať spodnú bielizeň? Každá položka si vyžaduje inú techniku

Ak chcete svoju bielizeň správne roztriediť, musíte pre každý kus určiť samostatné miesto. Najlepšie sa na to hodia zásuvky komody, ale môžeme ich nahradiť rôznymi úložnými boxmi a priehradkami. Aby pančuchy nezaberali veľa miesta, keď ich rozložíte na plocho, zložte ich do obdĺžnikov a uložte ich na seba. Ak ich usporiadate podľa farieb alebo pri skladaní zohľadníte ich hrúbku, ľahko nájdete tie, ktoré potrebujete. Zložené ponožky by sa mali ukladať vertikálne do radov. Zaberú menej miesta ako tie, ktoré sú zrolované do klbiek. Aby ste zabránili deformácii podprseniek, nikdy nedávajte jeden košíček do druhého. Mali by byť položené rovno, jedna za druhou. Hoci ich uskladnenie týmto spôsobom zaberie viac miesta, zachová sa tak neporušená kostica.

Správne skladovanie bielizne pomáha udržiavať poriadok.
Foto: shutterstock/Yushchuk Myroslava

Nie ste si istí, ako zložiť nohavičky? Tento super trik zmení vzhľad vašej zásuvky so spodnou bielizňou.

Skladanie nohavičiek nám často spôsobuje veľa problémov. Môže sa zdať, že ide o malý kúsok látky, ktorý treba zložiť, ale zvyčajne nevieme, ako to urobiť správne. Ak chceme ušetriť miesto v zásuvke a zachovať jej estetický vzhľad, skladanie spodnej bielizne na seba nebude fungovať. S pomocou prichádza používateľka Instagramu, ktorá ukázala, ako jednoducho zložiť nohavičky do malých balíčkov, ktoré sú ideálne na ukladanie do radu.

Video @prinsslengerie získalo za osem dní viac ako 215 000 lajkov a vlna komentárov ukázala, ako veľmi potrebujeme takéto domáce tipy. Za rady sú vďační najmä muži, čo si môžeme prečítať v komentároch:

„Toto napraví môj život“
„Dnes som sa naučil niečo nové! Moja žena bude mať radosť“

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pridám niekoľko kvapiek do vody a utriem obrazovku televízora

Hodím do bubna a zapnem práčku. Tento nepríjemný problém som vyriešila prakticky zadarmo

The post Skladať nohavičky nebolo nikdy jednoduchšie. Predviedla šikovný trik. „Toto napraví môj život“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie