Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Školačka v Brně nadýchala 1,6 promile. Vypila jsem poměrně hodně vodky, přiznala

Strážníci ve středu v podvečer původně dostali oznámení, že skupina mladých lidí ve Svatoplukově ulici možná napadá dívku. „Našli třináctiletou slečnu a čtyři chlapce v jejím věku nedaleko židenických kasáren. Zalykala se slzami a strážníkům jen nesouvisle odpovídala na otázky,“ popsal mluvčí. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Večírek učitelek ze školky na Domažlicku skončil intoxikací. Míchat měly […]
Menej ako 1 min. min.

Strážníci ve středu v podvečer původně dostali oznámení, že skupina mladých lidí ve Svatoplukově ulici možná napadá dívku. „Našli třináctiletou slečnu a čtyři chlapce v jejím věku nedaleko židenických kasáren. Zalykala se slzami a strážníkům jen nesouvisle odpovídala na otázky,“ popsal mluvčí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Večírek učitelek ze školky na Domažlicku skončil intoxikací. Míchat měly HHC a alkohol

Slušně se chovající mladíci strážníkům vysvětlili, že je to jejich spolužačka a potkali ji silně opilou. Podpírali ji proto na cestě domů, což dívka potvrdila. „Chlapci ochotně řekli, kolik je kamarádce roků, kdo se o ni stará, a trpělivě ji společně se strážníky uklidňovali. Dívka se přiznala, že vypila poměrně hodně vodky, ačkoliv přesné množství neuměla odhadnout,“ uvedl Ghanem.

Při kontrole dívka nadýchala přes 1,6 promile, požádali proto o příjezd zdravotníků. V mezičase se dívka hlídce svěřila s problémy, které v danou chvíli neuměla řešit jinak než alkoholem. „Záchranáři školačku po ošetření odvezli do dětské nemocnice. Strážníci se zajímali také o to, kdo dívce alkohol prodal. Případ potom předali úředníkům, sociálním pracovníkům i policistům,“ uvedl Ghanem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Policisté zabavili 100 kilogramů hašiše ze Slovenska. Zadrželi 14 lidí, vedl je cizinec

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie