Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Skončí Adela definitívne na obrazovkách?

03.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@Cestyksobe). Moderátorská hviezda, ktorá sa už veľa rokov drží v popredí šoubiznisu na Slovensku, Adela Vinczeová, priznala, že možno skončí nadobro na obrazovkách. Čo sa s ňou deje? Adela Vinczeová priznala, že možno skončí nadobro na obrazovkách. Čo sa s ňou deje?Foto: youtube.com/@Cestyksobe Adela Vinczeová kladie rodinu na prvé […]
Menej ako 1 min. min.

03.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@Cestyksobe).

Moderátorská hviezda, ktorá sa už veľa rokov drží v popredí šoubiznisu na Slovensku, Adela Vinczeová, priznala, že možno skončí nadobro na obrazovkách. Čo sa s ňou deje?

Adela Vinczeová priznala, že možno skončí nadobro na obrazovkách. Čo sa s ňou deje?
Foto: youtube.com/@Cestyksobe

Adela Vinczeová kladie rodinu na prvé miesto

Adoptovaný synček Max je pre ňu prvoradý a chce sa mu naplno venovať. Priznala, že ho nadovšetko miluje a trávi s ním, čo najviac času. Je hrdá mamina a chce dať chlapčekovi všetku lásku, opateru a starostlivosť. Malý Maxík ju veľmi potrebuje. Už teraz obmedzila veľa spoluprác kvôli malému synčekovi.

Adela Vinczeová však priznala aj určité napätie v televíziách, kde pôsobí, a taktiež aj v médiách. Situácia v Markíze je určitým spôsobom napätá, len prednedávnom skončila Lenka Šóošová z Telerána. Pred pár dňami tiež dala televízia výpoveď Michalovi Kovačičovi, ktorý dlhé roky pôsobil ako moderátor v Markíze. TV Markíza údajne chystá aj ďalšie výpovede.

POZRITE TIEŽ AJ: Kvôli vzťahu Heleny Vondráčkovej ju brat nechce poznať! „Šikovný gigolo“

Štrajk v Markíze

V uplynulých týždňoch sme mohli zaznamenať štrajk zamestnancov a moderátorov v Markíze. Do štrajku sa zapojili aj Viktor Vincze, manžel Adely, aj Michal Kovačič, ktorý však po 16 rokoch skončil v TV. Viktor Vincze bol tiež na čele štrajkujúceho výboru, Adela s manželom súhlasila.

Adela Vinczeová viedla aj svoje vlastné šou

Adela je na výslní už dlhé roky. Začínala vo Fun rádiu, neskôr  zahviezdila v SuperStar ako moderátorka. Jej kariéra je skutočne úspešná. Nielenže moderovala SuperStar, ale bola aj porotkyňou v Let’s Dance. Adela viedla aj vlastnú Chart show a Adela show s veľkým úspechom. Zavesenie kariéry na klinec je otázne, Adela sa mu však nebráni.

„Ak sa situácia v televíziách nejako zásadne zhorší, môže byť jedna z alternatív aj to, že zostanem doma so synom. Ale nechcem nič unáhliť. Aktuálne je situácia v Markíze stabilizovaná, pokiaľ viem. A čo bude v STVR, sa ešte nevie. Podmienky neriešim žiadne, tie som mala vždy adekvátne“

– vyjadrila sa Adela pre Nový Čas.

Všetko necháva otvorené. Možno sa stiahne nateraz z obrazoviek a možno nie úplne. Má 43 rokov a potvrdila, že si vie predstaviť byť doma so svojím maličkým synom Maxíkom kým je malý, a mať len príležitostne a krátkodobé spolupráce. Malý Maxík ju momentálne veľmi potrebuje.

Uvidíme, ako sa nakoniec Adela rozhodne.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Princ William by najradšej zabudol na situáciu s vojvodkyňou Kate. Nemôže. „Nedovolila mi“

Kollárova dcéra si žije v Indii ako kráľovná, pozrite sa, aké dary dostáva!

The post Skončí Adela definitívne na obrazovkách? appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie