Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Skopeček se zastal ANO: Sanitární kordon ukazuje demokratický deficit EU. Je ostudou parlamentu

„Jsem velkým kritikem toho, jak se Evropský parlament chová k některým politickým stranám. Já s nimi mohu nesouhlasit, jisté jednotlivce dokonce mohu považovat za nebezpečné, ale je ostudné, že v europarlamentu vznikají sanitární kordóny. Vypovídá to o hlubokém demokratickém deficitu EU,“ sdělil Skopeček. ČTĚTE TAKÉ: ANO chce rozbít EU domeček, tak ho tam nepustí, řekl Dvořák. Vraťte […]
Menej ako 1 min. min.

„Jsem velkým kritikem toho, jak se Evropský parlament chová k některým politickým stranám. Já s nimi mohu nesouhlasit, jisté jednotlivce dokonce mohu považovat za nebezpečné, ale je ostudné, že v europarlamentu vznikají sanitární kordóny. Vypovídá to o hlubokém demokratickém deficitu EU,“ sdělil Skopeček.

ČTĚTE TAKÉ: ANO chce rozbít EU domeček, tak ho tam nepustí, řekl Dvořák. Vraťte se do reality, opáčil Havlíček

Podle něj v evropské politice existuje dvojí metr, kdy média schvalují levicové extremisty. „Zelení jsou bráni vážně a s nimi je možné spolupracovat, aniž by kdokoli řekl mák. Naproti tomu strany napravo jsou nálepkovány jako ty, co mají rozbít hlasovací koalice, které by mohly revidovat Green Deal,“ dodal Skopeček.

S tímto názorem souhlasil i Karel Havlíček (ANO), podle něhož nemá smysl měnit celý Green Deal, ale jeho prováděcí mechanismus Fit for 55. „Problém je v tom, že v Evropském parlamentu je stále méně stran, které mají snahu tak činit,“ dodal Havlíček.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Patrioti oslabují pozici Česka v EU, řekl Farský. Názor jako z první třídy Titaniku, opáčil Knotek

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie