Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Skúmanie tokenomiky siete SUI

Sieť SUI Network nedávno riešila obavy a mylné predstavy o distribúcii svojich tokenov, najmä vo vzťahu k retailovým investorom. V podrobnom vyhlásení sieť objasnila stav tokenov SUI, ktoré sú v súčasnosti uzamknuté v úschove tretej strany a nie je možné ich previesť, kým nebudú odomknuté podľa harmonogramu emisie tokenov projektu. Prístup siete SUI k tokenomike […]
Menej ako 1 min. min.

Sieť SUI Network nedávno riešila obavy a mylné predstavy o distribúcii svojich tokenov, najmä vo vzťahu k retailovým investorom. V podrobnom vyhlásení sieť objasnila stav tokenov SUI, ktoré sú v súčasnosti uzamknuté v úschove tretej strany a nie je možné ich previesť, kým nebudú odomknuté podľa harmonogramu emisie tokenov projektu.

Prístup siete SUI k tokenomike je navrhnutý tak, aby zabezpečil spravodlivé a udržateľné hospodárstvo pre všetkých účastníkov. Uzamknuté tokeny, ktoré spravujú správcovia tretej strany, sú súčasťou strategického plánu postupného uvoľňovania tokenov do obehu, ktorý je v súlade s míľnikmi rastu a rozvoja siete.

Spoločnosť Mysten Labs, vývojár stojaci za sieťou SUI, transparentne informovala o svojej neúčasti na pokladnici nadácie Sui, komunitnej rezerve, grantoch na podiely alebo akýchkoľvek iných tokenoch pridelených investorom. Toto oddelenie úloh a zodpovedností je kľúčové pre zachovanie dôvery a integrity v rámci ekosystému.

Nadácia Sui Foundation má ako najväčší držiteľ uzamknutých tokenov eminentný záujem na úspechu siete. Tokeny sa budú odomykať podľa harmonogramu verejných emisií, pričom sa podporia rôzne iniciatívy, ako sú granty pre vývojárov, pokrok v programovacom jazyku Move, zlepšenia bezpečnosti siete a rast ekosystému prostredníctvom hackathonov, odmeňovania za chyby, akademického výskumu a ďalších.

Odmeny za stávkovanie sú už v obehu a pochádzajú z grantov na stávkovanie a sieťových poplatkov. V rámci kroku, ktorý posilňuje dôveru komunity, sa nadácia Sui Foundation zaviazala vrátiť 100 % získaných stakingových odmien späť komunite a začleniť ich do verejného emisného plánu.

V čase písania tohto článku má token SUI maximálnu zásobu 10 miliárd, pričom v obehu je 2,33 miliardy. Podľa TokenUnlocks sa predpokladá, že cirkulujúca ponuka sa v priebehu nasledujúceho roka zvýši na približne 3,6 miliardy.

Tokenomika siete SUI je základným aspektom jej blockchainovej ekonomiky, ktorá je navrhnutá tak, aby podporovala finančné potreby webu3 teraz aj v budúcnosti. Vďaka jasnej štruktúre a záväzku k transparentnosti je sieť SUI Network pripravená podporiť robustný a prosperujúci ekosystém pre svojich používateľov aj vývojárov.

Pre tých, ktorí majú záujem o hlbší ponor do tokenomiky siete SUI, poskytuje dokumentácia Sui rozsiahly prehľad vrátane úloh používateľov, držiteľov tokenov a validátorov v rámci ekonomiky. Okrem toho CoinGecko ponúka náhľad do alokácie tokenov, pričom podrobne opisuje percentuálne rozdelenie pre skorých prispievateľov, investorov, pokladnicu, programy komunitného prístupu a komunitnú rezervu.

Záväzok siete SUI k transparentnej a spravodlivej tokenovej ekonomike svedčí o jej odhodlaní budovať udržateľnú a inkluzívnu budúcnosť decentralizovaných financií.

Zdroj: dailyhodl

Príspevok Skúmanie tokenomiky siete SUI je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie