Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Skvelá výhra ŠTK na ihrisku Slovana

V 5. kole druhej ligy vyhral STK Šamorín na štadióne béčka Slovana Bratislava 2:0. Modro-bieli sa v tabuľke posunuli na tretie miesto. Pred 105 divákmi, z ktorých bola väčšina zo Šamorína, začali lepšie domáci. V 8. minúte mal šancu Tóth, následne Kušnírovu strelu bravúrne vyrazil Attila Horváth. Hostia postupne ovládli dianie na ihrisku, strelu Mátého […]
Menej ako 1 min. min.

V 5. kole druhej ligy vyhral STK Šamorín na štadióne béčka Slovana Bratislava 2:0. Modro-bieli sa v tabuľke posunuli na tretie miesto.

Pred 105 divákmi, z ktorých bola väčšina zo Šamorína, začali lepšie domáci. V 8. minúte mal šancu Tóth, následne Kušnírovu strelu bravúrne vyrazil Attila Horváth. Hostia postupne ovládli dianie na ihrisku, strelu Mátého Tubolya vyrazil domáci brankár. Tesne pred prestávkou sa Modesto fantasticky uvoľnil, odcentroval a po skvelom nábehu a hlavičke Pliusča sme sa dostali do vedenia.

Po obrátke sa domáci snažili, no Šamorínčania hrali šikovne a nepustili hostí do šancí. V 72. minúte si Botti Angyal v strede ihriska parádne podržal loptu, následne senzačne vysunul na pravom krídle Maksyma Puchtejeva, ktorý trafil pravý dolný roh bránky.

Šamorínčania vyhrali štvrtý súťažný duel za sebou. Dokonca na nulu. Attila Horváth “Pocok” neinkasoval už 363 minút!

Slovan B – ŠTK Šamorín 0:2 (0:1)

Góly: 45.Pliušč, 71.Puchtejev

ŠTK Šamorín: Horváth – Kachút, Matrič – Bjekič, Raška, Modesto (66.Lami) – Pliušč (66.Vassiljev), Angyal (73.Žiga), Tuboly (66.Fellipe) – Záhradník, Puchtejev (73.Leščinslij), Stylla

Diváci: 105

 


The post Skvelá výhra ŠTK na ihrisku Slovana appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie