Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Škvrna od make-upu na vašej obľúbenej blúzke? Siahnite po tomto výrobku z kuchyne a zbavte sa jej za pár minút

19.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/HalynaRom). Škvrna od make-upu je jednou z najodolnejších škvŕn, najmä ak si ju nevšimneme hneď a necháme ju zaschnúť a usadiť sa. Našťastie, pomocou jednoduchých domácich prostriedkov môžeme naše zašpinené oblečenie ľahko zachrániť. Poradíme vám, ako na to a čo použiť na odstránenie škvrny. Škvrna od make-upu je jednou […]
Menej ako 1 min. min.

19.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/HalynaRom).

Škvrna od make-upu je jednou z najodolnejších škvŕn, najmä ak si ju nevšimneme hneď a necháme ju zaschnúť a usadiť sa. Našťastie, pomocou jednoduchých domácich prostriedkov môžeme naše zašpinené oblečenie ľahko zachrániť. Poradíme vám, ako na to a čo použiť na odstránenie škvrny.

Škvrna od make-upu je jednou z najodolnejších škvŕn, najmä ak si ju nevšimneme hneď a necháme ju zaschnúť a usadiť sa.
Foto: shutterstock.com/HalynaRom

Odstránenie škvŕn od make-upu, najmä zaschnutých, sa často zdá byť náročnou úlohou. Pomocou osvedčených domácich prostriedkov ich však možno rýchlo a jednoducho zmyť. Takto sa nebudeme musieť rozlúčiť s milovaným oblečením a po škvrne od mejkapu nezostane ani stopa. Zistite, ako účinne vyprať mejkap z oblečenia.

Ako sa zbaviť škvŕn od make-upu? Tieto spôsoby sú spoľahlivé

Keď si lámete hlavu nad tým, ako zmyť make-up z oblečenia, je užitočné poznať niekoľko osvedčených domácich prostriedkov, ktoré vás problému zbavia za pár okamihov.

Tieto jednoduché triky nám pomôžu vyčistiť naše obľúbené oblečenie a urobiť ho opäť nositeľným. Tu sú výrobky na odstránenie make-upu z oblečenia:

Odličovač – táto tekutina skvele odstraňuje make-up z tváre, takže je rovnako dobrá aj na odstránenie make-upu z vašej blúzky. Stačí naliať trochu tekutiny na vatový tampón a na chvíľu ho priložiť na látku. Takto ho nechajte pôsobiť 2 – 3 minúty bez toho, aby ste ho na odeve treli. Až po uplynutí tohto času vezmite ďalší vatový tampón, namočte ho do tekutiny a zľahka potrite látku. Nakoniec odev vyperte podľa pokynov výrobcu. Nezabudnite sa vyhnúť mastným odličovacím prostriedkom, ktoré by mohli zanechať ďalšie škvrny.

Tekutý prostriedok na umývanie riadu – tento prostriedok veľmi dobre odstráni čerstvé škvrny od make-upu. Stačí, ak na škvrnu nanesieme trochu tekutiny a intenzívne ju pretrieme. Potom odev vyperte v práčke. Ak je škvrna už zaschnutá, najlepšie je namočiť oblečenie do studenej vody s trochou prostriedku na umývanie riadu.

Jedlá sóda – skvelým spôsobom je tiež dať malé množstvo sódy na vlhkú handričku a jemne škvrnu rozotrieť. Ďalším krokom je opláchnutie oblečenia vodou. Takto ľahko a účinne odstránite nečistotu z oblečenia.

Keď si lámete hlavu nad tým, ako zmyť make-up z oblečenia, je užitočné poznať niekoľko osvedčených domácich prostriedkov
Foto: shutterstock/Roman Samborskyi

Ako zmyť make-up mydlom? Je to jednoduchšie, ako si myslíte

Dobrou správou je aj to, že na odstránenie škvŕn od make-upu stačí obyčajné sivé mydlo. Stačí, ak látku namočíme, jemne votrieme trochu prípravku do škvrny a intenzívne trieme, aby sme sa problému zbavili.

V prípade, že to nestačí, môžeme odev namočiť do teplej vody so sivým mydlom a nechať ho pôsobiť 45 – 50 minút. Ďalšou možnosťou je vyskúšať špeciálne mydlo na odstraňovanie škvŕn, ktoré sa dá kúpiť v mnohých drogériách.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nemáte čas bežať do drogérie po make-up? Nájdite si ten dokonalý online pomocou jednoduchých trikov

Make-up sa v horúcom počasí rozteká? Pravdepodobne nepoužívate toto. Dokonca sa mi osvedčil aj na dovolenke v Egypte

The post Škvrna od make-upu na vašej obľúbenej blúzke? Siahnite po tomto výrobku z kuchyne a zbavte sa jej za pár minút appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie