Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šľapky a sandále na leto – 3 najlepšie dámske modely

Hneď ako nás začnú teplé slnečné lúče lákať von,  odkladáme bundy a kabáty a nevieme sa dočkať ľahkého letného oblečenia. Správna, pohodlná a štýlová obuv je rovnako dôležitá ako vhodné oblečenie. Azda najpopulárnejšími topánkami sú počas teplých letných mesiacov šľapky a sandále, pretože sú všestranné, otvorené a pohodlné. Viete, ktoré typy šľapiek a sandálov sú túto sezónu in? Klasické šľapky  V lete […]
Menej ako 1 min. min.

Hneď ako nás začnú teplé slnečné lúče lákať von,  odkladáme bundy a kabáty a nevieme sa dočkať ľahkého letného oblečenia. Správna, pohodlná a štýlová obuv je rovnako dôležitá ako vhodné oblečenie. Azda najpopulárnejšími topánkami sú počas teplých letných mesiacov šľapky a sandále, pretože sú všestranné, otvorené a pohodlné.

Viete, ktoré typy šľapiek a sandálov sú túto sezónu in?

Klasické šľapky 

V lete sú klasické šľapky jednoznačne tou najobľúbenejšou obuvou. Sú jednoduché, a svojim minimalistickým dizajnom remienka v tvare písmena Y a plochou podrážkou sa hodia naozaj k všetkému. Sú vhodné hlavne ne bežné nosenie, do mesta, na pláž, k bázenu, jednoducho nimi nič nepokazíte. A viete prečo sú vlastne tak obľúbené? Je to vďaka ich jednoduchému obúvaniu a komfortnému noseniu. Dnes však mnohí výrobcovia ponúkajú aj jednoduché letné šľapky dámske vylepšené a obohatené ergonomickými stielkami, kvôli ktorým sú potom šľapky ešte pohodlnejšie a predovšetkým ponúkajú podporu klenby. Mnoho modelov má tiež rôzne textúrovanú podrážku, ktorá vás chráni pred pošmyknutím na mokrom alebo príliš klzkom povrchu.

Kožené sandále

Ak chcete toto leto pôsobiť módne a štýlovo, skúste kožené sandále. Na výber máte napríklad tvz. gladiátorské sandále, elegantné sandále na plochej podrážke alebo s podpätkom, a tiež kožené sandále na platforme. Gladiátorské sandále majú väčšinou mnoho remienkov a zvyčajne sa šnurujú okolo členka alebo lýtka. Pôsobia bohémsky a zaujímavo, takže nimi určite osviežite váš letný outfit. Pre tie dámy, ktoré preferujú niečo elegantnejšie, sú skvelou voľbou kožené letné sandále dámske na podpätku alebo platforme. Výška podpätku a farba koženého alebo semišového prevedenia už závisí od osobného štýlu a preferencií. Kožené sandále môžete skombinovať s dlhými letnými šatami, ale aj krátkymi džínsovými šortkami pre ten správny letný look.

Športové sandále

Aktívne ženy, ktoré športujú a trávia veľa času aktívnym pohybom vonku, či už v meste alebo prírode, ocenia pohodlie a odolnosť športových sandálov. Sú navrhnuté tak, aby poskytli nohe oporu a aby boli odolné voči drsnejšícm a nerovným povrchom. Skvele sa hodia na prechádzky, turistiku a mnohé iné outdoorové aktivity. Väčšinou majú niekoľko nastaviteľných remienkov, aby sa čo najlepšie prispôsobili vášmu chodidlu a tiež odľahčenú a protišmykovú podrážku pre lepšiu trakciu na rôznych povrchoch. Športové sandále sú mnohokrát tiež vyrobené z nepremokavých materiálov, ktoré sú rýchlosnúce a odvádzajú vlhkosť. Niektoré majú aj špeciálne podrážky, ktoré dokážu absorbovať nárazy. Veľa značiek dnes vyrába praktickú a funkčnú obuv, ktorá stále vyzerá moderne a štýlovo.

Potrebujete sa inšpirovať?

Ak si chcete toto leto užívať naplno, mali by ste si určite zaobstarať správnu letnú obuv, v ktorej sa budete cítiť pohodlne a zároveň trendy. Či dávate prednosť jednoduchosti klasických šľapiek alebo chcete pôsobiť módne v zaujímavých gladiátorkách, vyskúšajte napríklad ponuku CCC. V ich online obchode a kamenných predajniach si každá žena bez pochýb nájde svoj ideálny pár. CCC ponúka množstvo štýlov a typov obuvi od rôznych značiek, ako aj nádherné doplnky na rôzne príležitosti. Stačí si len vybrať a tešiť na leto strávené v pohodlí a štýle.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie