Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Sledujte Partii s Černochovou a Metnarem: Co potřebuje Ukrajina? A co česká armáda?

Minulý týden proběhl dvoudenní summit o míru na Ukrajině pořádaný Švýcarskem. „Drtivá většina zemí podpořila zásady mezinárodního práva,“ ocenil český prezident Petr Pavel. O míru podle něj nelze jednat za podmínek nepřijatelných pro Kyjev. ČTĚTE TAKÉ: Šest sporných bodů mezi Kyjevem a Moskvou. Proč se na Ukrajině místo míru stále válčí? Přibližně dvě třetiny Čechů by […]
Menej ako 1 min. min.

Minulý týden proběhl dvoudenní summit o míru na Ukrajině pořádaný Švýcarskem. „Drtivá většina zemí podpořila zásady mezinárodního práva,“ ocenil český prezident Petr Pavel. O míru podle něj nelze jednat za podmínek nepřijatelných pro Kyjev.

ČTĚTE TAKÉ: Šest sporných bodů mezi Kyjevem a Moskvou. Proč se na Ukrajině místo míru stále válčí?

Přibližně dvě třetiny Čechů by ovšem podle březnového průzkumu agentury STEM podpořily rychlé ukončení války na Ukrajině i za cenu územních ztrát ve prospěch Ruska.

O tom, co Ukrajina potřebuje, dorazí do studia CNN Prima NEWS diskutovat ministryně obrany z ODS Jana Černochová (ODS) a předseda sněmovního výboru pro obranu Lubomír Metnar (za ANO). Mluvit budou také o potřebách české armády.

Následovat bude velká politická diskuze nejen o výsledcích průzkumu STEM, který ukazuje, jak by dopadly volby do Poslanecké sněmovny, kdyby se konaly nyní. Pozvání do Partie přijali poslanci Ondřej Lochman (STAN) a Jan Bartošek (KDU-ČSL). K nim se připojí zástupci opozice – poslanci Jana Mračková Vildumetzová (ANO) a Karla Maříková (SPD).

Pořad můžete sledovat ve vysílání CNN Prima NEWS nebo prostřednictvím tohoto článku.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Návrat dětí a bezpečné přístavy i elektrárny. Na čem se státy (ne)shodly na summitu o Ukrajině

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie