Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Slováci dostali darček od USA, majú isté štvrťfinále. Spoznali súpera vo vyraďovacom boji na MS v hokeji

Slovenská reprezentácia sa predstaví v Prahe vo štvrťfinálovom zápase. Lotyšsko totiž prehralo s USA 3:6 a už nemôže slovenských hokejistov predbehnúť. V súbežne hranom zápase medzi Kanadou a Českom sa rozhodlo o víťazovi skupiny A. Stala sa ňou Kanada, ktorá bude súperom Slovákov vo štvrťfinále. Zverenci trénera Craiga Ramsayho nastúpia vo štvrťfinále proti “javorovým listom” […]
Menej ako 1 min. min.

Slovenská reprezentácia sa predstaví v Prahe vo štvrťfinálovom zápase. Lotyšsko totiž prehralo s USA 3:6 a už nemôže slovenských hokejistov predbehnúť.

V súbežne hranom zápase medzi Kanadou a Českom sa rozhodlo o víťazovi skupiny A. Stala sa ňou Kanada, ktorá bude súperom Slovákov vo štvrťfinále.

Zverenci trénera Craiga Ramsayho nastúpia vo štvrťfinále proti “javorovým listom” vo štvrtok v pražskej 02 aréne pravdepodobne o 16.20 h. Program ešte musí potvrdiť direktoriát turnaja.

Ďalší istý štvrťfinálový duel sa bude hrať medzi víťazom “našej” skupiny B Švédskom a štvrtým tímom skupiny B, ktorým bude Fínsko.

Kto obsadí zostávajúce zápasy, ešte známe nie je. Určí ho až poradie v skupine A, o ktorom rozhodne večerný zápas medzi Fínskom a Švajčiarskom.

Zatiaľ známe štvrťfinálové dvojice:

Kanada – Slovensko

Švédsko – Fínsko

A-skupina:

Kanada – Česko 4:3 po predĺžení (0:0, 0:0, 3:3 – 1:0)

Góly: 42. Cozens (Power, Paul), 52. Mercer (Severson), 56. Hagel (Tavares, Dubois), 64. Cozens – 50. Kubalík (Nečas, Sedlák), 57. Palát (Špaček, Červenka), 59. Červenka (Nečas, Špaček).

Rozhodcovia: Björk (Švéd.), Kaukokari (Fín.) – Briganti (USA), Yletyinen (Švéd.),

vylúčení: 4:2 na 2 min., presilovky: 1:2, oslabenia: 1:0, 17 314 divákov.

B-skupina:

Lotyšsko – USA 3:6 (0:2, 1:1, 2:3)

Góly: 24. Krastenbergs (Tralmaks), 45. Tralmaks (Zile), 45. Mamčics (Daugavinš) – 2. Tkachuk (Caufield), 14. Werenski (Caufield, Pinto), 23. Caufield (Boldy, Tkachuk), 41. Boldy (Nelson), 49. Caufield (Pinto), 60. Farabee.

Rozhodcovia: Brander (Fín.), Holm (Švéd.) – Heffner, Hofer (obaja Nem.),

vylúčení: 6:9, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:1, 8 924 divákov.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie