Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Slováci sa zamilovali do jedinečnej kaviarne. Kávičkári tvrdia, že je tam najlepšia káva v meste

Na mape slovenských výberových kaviarní zažiarila výnimočná kaviareň z východu Slovenska. Vášeň bratov z Prešova prerástla do unikátneho konceptu, ktorý si podmanil srdcia mnohých milovníkov omamného nápoja. Ich kaviareň je na slovenské pomery výnimočná v mnohých smeroch. Zákazníci ju priam zbožňujú. Káva na bajku špičkovej kvality Srdce východu sa môže pýšiť výnimočnou kaviarňou. Jej jedinečnosť spočíva v tom, že kaviarnička je […]
Menej ako 1 min. min.

Na mape slovenských výberových kaviarní zažiarila výnimočná kaviareň z východu Slovenska. Vášeň bratov z Prešova prerástla do unikátneho konceptu, ktorý si podmanil srdcia mnohých milovníkov omamného nápoja. Ich kaviareň je na slovenské pomery výnimočná v mnohých smeroch. Zákazníci ju priam zbožňujú.

Káva na bajku špičkovej kvality

Srdce východu sa môže pýšiť výnimočnou kaviarňou. Jej jedinečnosť spočíva v tom, že kaviarnička je pojazdná, pripevnená na bicykli, ale to nie je všetko. Chalani z východu si dokonca trúfli pražiť vlastnú kávu a za posledné roky presvedčili svojich zákazníkov o tom, že tá ich šálka kávy patrí medzi najlepšie v meste.

Káva na bajku. Zdroj: facebook.com/kavanabajku

Svoj biznis rozbehli Tomáš a Samuel Okruhľanskí v roku 2015.

Do centra Prešova sme vtedy odbicyklovali s naším prvým kávovým bajkom a mestom začala rozvoniavať čerstvo namletá káva.

Prešovčania veľmi dobré vedia, kde si môžu vychutnať kvalitnú kávu.

Káva na bajku je na dvoch miestach

Káva na bajku funguje v centre Prešova už osem rokov. Cyklokaviareň nájdeme na dvoch miestach, na Hlavnej ulici aj na Trojici.

Okrem milióna iných vecí nás spája aj spoločná vášeň pre kávu. Naša cesta začala doslova na ceste, keď sme v roku 2015 šliapali do pedálov v centre Prešova na prvom kávovom bajku. Potom sme pridali ďalší a naša chuť po kvalitnej káve rástla stále viac.

Bratia z Prešova založili aj vlastnú pražiareň

The post Slováci sa zamilovali do jedinečnej kaviarne. Kávičkári tvrdia, že je tam najlepšia káva v meste appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie