Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Slováci si priplatia za denne používanú službu. Platforma Netflix výrazne dvíha ceny

Netflix na slovenskom trhu pôsobí už niekoľko rokov a v tomto období pristúpil k istým opatreniam. Medzi ne však nepatrilo zvyšovanie cien. To sa ale čoskoro zmení, informuje portál Živé. Ide o krok, ktorý ovplyvní mnohých Slovákov. Prichádza v čase, kedy na vyššie náklady reagujú všetky streamovacie spoločnosti. Ceny sa zmenia Netflix uvádza, že vzhľadom […]
Menej ako 1 min. min.

Netflix na slovenskom trhu pôsobí už niekoľko rokov a v tomto období pristúpil k istým opatreniam. Medzi ne však nepatrilo zvyšovanie cien. To sa ale čoskoro zmení, informuje portál Živé.

Ide o krok, ktorý ovplyvní mnohých Slovákov. Prichádza v čase, kedy na vyššie náklady reagujú všetky streamovacie spoločnosti.

Ceny sa zmenia

Netflix uvádza, že vzhľadom na to, že streamovacia služba pravidelne pridáva nové televízne programy a seriály, pričom taktiež zavádza nové funkcie, ceny predplatného prejdú zmenami. Tieto zmeny sa odvíjajú od miestnych trhových podmienok. Spoločnosť sa snaží reagovať na infláciu, no aj na miestne dane.

V súčasnosti bude toto zdražovanie vo výške 1,5 eura pri dvoch nižších balíčkoch. V prípade najvyššieho balíčka však osoby, ktoré sledujú Netflix, zaplatia o dve eurá viac. Vzhľadom na aktuálne ceny služieb možno konštatovať, že ide o výrazný nárast. Zmena sa dotkne každého.

Koľko bude Netflix po novom stáť?

The post Slováci si priplatia za denne používanú službu. Platforma Netflix výrazne dvíha ceny appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie