Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Slovan angažoval Kanaďana Hoelschera. Má výborné štatistiky, tvrdí Dočekal

Slovenský hokejový klub Slovan Bratislava získal do svojich radov Kanaďana Mitchella Hoelschera. Dvadsaťštyriročný center sa k tímu pripojí na začiatku letnej prípravy v závere júla. Hoelschera si v drafte NHL v roku 2018 vybrali New Jersey Devils z celkového 172. miesta v 6. kole. Profesionálny hokej hral od sezóny 2020/2021 v tíme AHL Belleville Senators. […]
Menej ako 1 min. min.

Slovenský hokejový klub Slovan Bratislava získal do svojich radov Kanaďana Mitchella Hoelschera. Dvadsaťštyriročný center sa k tímu pripojí na začiatku letnej prípravy v závere júla.

Hoelschera si v drafte NHL v roku 2018 vybrali New Jersey Devils z celkového 172. miesta v 6. kole. Profesionálny hokej hral od sezóny 2020/2021 v tíme AHL Belleville Senators.

Po dvoch rokoch prestúpil do tímu Springfield Thunderbirds, kde striedavo nastupoval aj za mužstvá pôsobiace v nižšej East Coast Hockey League Indy Fuel a Orlando Solar Bears. V drese Orlanda bodoval v minulej sezóne 51-krát v 57 zápasoch. V AHL má na konte 89 štartov s bilanciou 9+14.

HC Slovan chce do svojho portfólia pridať silná domáca firma. Jej šéf riešil aj predaj futbalového „brata“

“Som skutočne nadšený z príležitosti hrať za Slovan Bratislava. Už sa nemôžem dočkať začiatku sezóny a stretnutia s vernými fanúšikmi, o ktorých som počul len to najlepšie. Hokejový Slovan mi viacerí ľudia opísali ako prvotriednu organizáciu. Aj preto dúfam, že jej v ďalšej sezóne prinesieme veľa radosti a úspechov,” uviedol Hoelscher pre klubový web Slovana.

Kanaďan by mal v Slovane zaujať pozíciu stredného útočníka v jednej z prvých dvoch formácií. “Mitch je kreatívny stredný útočník s veľmi dobrým zakončením. Má výborné osobné štatistiky na vhadzovaniach. Je v optimálnom hokejovom veku a má obrovskú chuť ukázať sa a presadiť na európskom ľade. V Slovane mu doprajeme dostatočný icetime, pričom s ním rátame v prvých dvoch útokoch,” dodal športový riaditeľ klubu Rostislav Dočekal.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie