Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Slovenka Miss Universe 2023 Kinga Puhová sa zúčastnila módnej prehliadky na filmovom festivale v Karlových Varoch (foto)

Ostro sledovaná módna prehliadka Chimera Love dizajnérky Beáty Rajskej bola súčasťou bohatého programu festivalu.
Menej ako 1 min. min.

2.7.2024 (SITA.sk) – Slovenka Miss Universe 2023 Kinga Puhová bola na filmovom festivale v Karlových Varoch. Na tomto prestížnom festivale sa objavujú nielen české filmové hviezdy, ale aj slovenskí herci, modelky či známe tváre spoločenského života.

Najväčší filmový festival v strednej a východnej Európe odštartoval 28. júna a prišiel s bohatým programom. Ako informovala PR manažérka projektu Miss Slovensko Silvia Paprancová, súčasťou festivalu bola ostro sledovaná módna prehliadka Chimera Love dizajnérky Beáty Rajskej.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Miss Universe 2023 Kinga Puhová na filmovom festivale v Karlových Varoch (fotografie)

Na móle prehliadky sa objavila aj jedna z najkrajších Sloveniek – Kinga Puhová. Ako uviedla, na akciu sa veľmi tešila. V Karlových Varoch na festivale bola prvýkrát a jedinečnú a neopakovateľnú atmosféru si užila.

Veľkolepá show návrhárky zo slovenskými koreňmi sa konala v krásnom prostredí Sadovej kolonády a zúčastnili sa na nej mnohé známe tváre. Počas svojho krátkeho pobytu na filmovom festivale Kinga navštívila známy Grand Hotel Pupp a tiež Elle Beauty Lounge v hoteli Thermal.

Viac k témam: Karlove Vary, Miss universe
Zdroj: SITA.sk – Slovenka Miss Universe 2023 Kinga Puhová sa zúčastnila módnej prehliadky na filmovom festivale v Karlových Varoch (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie