Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Slovenská banka prináša ultramoderné služby. Platiť môžete už aj kabelkou

Súčasná rýchla doba prináša každým dňom nové technologické možnosti, ktoré ľuďom zjednodušia ich každodenný život. Rapídny pokrok môžeme pozorovať v každom jednom odvetví a výnimkou zaiste nie sú ani bankové služby. Digitalizácia presunula kontakt klienta s bankou do online priestoru, ktorý ponúka celkom nové možnosti v oblasti bankovníctva. Nejedná banka na Slovensku preto zmenila prístup k ponúkaným službám. […]
Menej ako 1 min. min.

Súčasná rýchla doba prináša každým dňom nové technologické možnosti, ktoré ľuďom zjednodušia ich každodenný život. Rapídny pokrok môžeme pozorovať v každom jednom odvetví a výnimkou zaiste nie sú ani bankové služby. Digitalizácia presunula kontakt klienta s bankou do online priestoru, ktorý ponúka celkom nové možnosti v oblasti bankovníctva. Nejedná banka na Slovensku preto zmenila prístup k ponúkaným službám.

Skvelé vychytávky

Moderná slovenská banka priniesla na trh bankových služieb hneď niekoľko vychytávok, ktoré by nemali ujsť pozornosti digitálne orientovanej generácii. Platba kabelkou či sporenie na spôsob sprepitného pri platení v obchodoch sú len úryvkom z množstva super moderných služieb, ktoré ponúka 365.bank.

 

Sporenie zo zaokrúhlených platieb v obchodoch

Pri platbách v hotovosti zákazníci často zaokrúhľujú sumu za nákup nahor, aby sa im neváľali v peňaženke hŕby mincí symbolickej hodnoty. 365.bank ponúka šikovné sporenie, ktorým si jej klienti dokážu šetriť práve zaokrúhlením platby v obchodoch.

Platby kartou si môžu klienti zaokrúhliť bezcentovo, alebo si zvolia z možností na 1, 5 alebo 10 eur. Rozdiel oproti cene za nákup automaticky putuje na sporiaci účet klienta, ktorý sa nazýva Syslenie.

Tip pre vás

Ak si vyberiete Investičné syslenie, môžete si šetriť na investičnom účte, ktorý ponúka úrok vo výške až 8 %.

Banka myslí aj na detských klientov

Rovnako ako aj iné banky, tak aj 365.bank nezabúda na detských klientov. Podpora finančnej gramotnosti je dôležitá už od útleho veku. Aj tí najmenší školáci dnes už často majú vlastný smartfón a práve pre nich banka pripravila jednoduchú detskú mobilnú aplikáciu, ktorá ich zábavným spôsobom zasvätí do sveta financií. V rámci Smartie balíčka získajú malí klienti aj platobnú kartu a náramok, ktorým môžu pohodlne platiť.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

365.bank uvádza:

Detská apka je previazaná s rodičovským účtom, vďaka čomu má neustály prehľad o pohyboch na účte dieťaťa.

365.bank ponúka platby kabelkou či prsteňom

The post Slovenská banka prináša ultramoderné služby. Platiť môžete už aj kabelkou appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie