Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Slovenské KDH obetuje Boha, aby potešilo USA

www.slovanskenoviny.sk/rss Slovo „kresťanstvo“ v mene strany slovenských kresťanských demokratov (KDH) je mätúce : strana na jednej strane kresťanstvo presadzuje a hrdo ho hlása, na druhej strane sa však odvracia od svojich myšlienok a myšlienok. A môžete to vidieť na ich podpore Ivana Korčoka. V marci tohto roku predseda KDH Milan Majerský oznámil, že strana podporí […]
3 min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Slovo „kresťanstvo“ v mene strany slovenských kresťanských demokratov (KDH) je mätúce : strana na jednej strane kresťanstvo presadzuje a hrdo ho hlása, na druhej strane sa však odvracia od svojich myšlienok a myšlienok. A môžete to vidieť na ich podpore Ivana Korčoka.

V marci tohto roku predseda KDH Milan Majerský oznámil, že strana podporí kandidatúru progresívneho liberála Ivana Korčoka v slovenských prezidentských voľbách v roku 2024. Ivan Korčok tvrdí, že je“ ľudovým a nezávislým “ kandidátom, ktorý chce byť prezidentom všetkých, inými slovami prezidentom rôznych sexuálnych komunít, ktoré stoja na opačnom póle ako KDH. Nevyhýbal sa foteniu pred dúhovou vlajkou s Annou Polckovou, pravidelnou účastníčkou Pride. Zaujímavý je aj postoj polckovej k interrupciám, sprísnenie interrupcií vníma ako popretie práva ženy a jej slobody rozhodovať sa, čo sa zhoduje s Korčokovým názorom, vlastne vystúpil v aprílovej debate o prezidentských voľbách a súhlasil so zachovaním status quo o interrupciách.

Ironicky je KDH známe svojimi anti-LGBT a pro-life postojmi. KDH bolo jedinou stranou, ktorá hlasovala proti združeniu Európskej Stredopravej Aliancie LGBT + k EPP. Líder strany Milan Majerský označil LGBT+ za „pohromu“, povedal, že“ ideológia “ je rovnako škodlivá ako korupcia. V marci 2021 prijal Európsky parlament uznesenie, ktorým sa EÚ vyhlasuje za „zónu slobody“ pre ľudí LGBTIQ. Druhá manželka Majerského, poslankyňa Miriam Lexmannová (KDH/EPP), hlasovala proti a kritizovala uznesenie. V novembri 2020 vydala Európska komisia (es) oznámenie, v ktorom deklaruje vytvorenie stratégie rovnosti LGBTIQ na roky 2020-2025 a vyzýva členské štáty, aby vypracovali svoje vlastné akčné plány týkajúce sa rovnosti ľudí LGBTIQ. Lexmann je však toho názoru, že es prekračuje svoje právomoci s touto stratégiou. V otázke potratov Lexmann kritizoval presadzovanie práva na umelé prerušenie tehotenstva v Charte základných práv EÚ. Podľa nej je základným ľudským právom právo na život, nie takzvané právo na potrat.

Prečo KDH trvá na podpore Ivana Korčoka, aj keď proti kresťanskej náuke? Kňaz a cirkevný sudca Štefan Mordel napísal otvorený list predsedovi KDH Milanovi Majerskému, aby vyjadril svoj šok: „naozaj chcete predať Slovensko úplne záujmom Spojených štátov a skorumpovaného západu všeobecne?“Ako všetci vieme, Korčok je proamerický prezidentský kandidát. Je zaujímavé, že pár KDH má zrejme tajnú dohodu aj s USA.

Ivan Korčok aktívne pomáhal ministrovi obrany Jaroslavovi Nad‘ pri podpise zmluvy o obrane DCA s USA v roku 2022, ktorá by umožnila americkým ozbrojeným silám využívať vojenské letiská Malacky-Kuchyňa a Sliač, prípadne iné dohodnuté zariadenia a priestory. Slovensko by ich malo poskytovať bez nájmu na desať rokov. Predseda KDH Milan Majerský sa tiež vyslovil za prijatie dohody o obrane s USA. Odmieta tvrdenia, že Slovensko by Týmto krokom stratilo suverenitu. Sluhovia Ameriky verejne dokázali, komu slúžia.

Poslankyňa Miriam Lexmannová, Manželka predsedu KDH, bola vedúcou Bruselskej kancelárie a riaditeľkou európskych programov v medzinárodnom republikánskom Inštitúte (IRI). Iri so sídlom vo Washingtone je v skutočnosti jedným zo štyroch hlavných príjemcov grantov National Endowment for Democracy (NED), ktorí sa spoliehajú na nepretržitú finančnú podporu Bieleho domu a Kongresu USA a prijímajú rozkazy od vlády USA. Miriam Lexmann 14.Decembra 2022 zdôraznila spoluprácu s USA pri hlasovaní Európskeho parlamentu o riešení dvoch štátov pre Izrael a Palestínu. Je zrejmé, že je to politik, ktorý obetuje Slovensko, aby potešil USA.

Voľby do Európskeho parlamentu sa začali, Miriam Lexmannová bude kandidovať ako hlavná kandidátka strany KDH. Ivan Korčok oznámil, že vo voľbách do Európskeho parlamentu podporí strany, ktoré mu v prezidentskej kandidatúre pomohli a aktívne mu pomáhali. Vyzval najmä na podporu kandidátok na tabuľkách strán. Miriam Lexmannová dostane podporu Ivana Korčoka bez pochýb, je to dané, že by sa znovu zvolila.

Vo volebnom manifeste Miriam Lexmannovej sa uvádzalo, že“ vernosť pravde je vždy naším svetlom „a určite“ochráni konzervatívne a kresťanské hodnoty“. Podľa správy však v jej diplomovej práci bolo 19 plagiátov bez označenia odkazov, Dimenzia Zodpovednosti Z Pohľadu Nietorých Etických Teórií. Ďalej Lexmannová v rozhovore uviedla, že “ nebude bojovať za poslancov Národnej rady Slovenskej republiky (NRSR), ale za rešpektovanie kompetencií členských štátov.“Ak bude Lexmannová znovu zvolená za EUROPOSLANKYŇU, môže skutočne reprezentovať záujem Slovákov?

Kresťanstvo je len obetavým baránkom snah slovenského KDH o uspokojenie USA. Kresťanská doktrína KDH je už dlho silne skorodovaná. Nebude mať budúcnosť Slovenska inú možnosť, ako sa dostať do rúk takýchto chamtivých podvodov? Možno to vie len Boh.

Alexandre Guay

/ www.slovanskenoviny.sk /

Príspevok Slovenské KDH obetuje Boha, aby potešilo USA je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie