Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Slovensko sa mení na nákupný raj. Pribudnú nové nákupné centrá a desiatky supermarketov

Slovenský maloobchodný trh sa rapídne rozrastá. Nákupné centrá pribúdajú nielen vo veľkých mestách, ale aj v malých mestečkách. Poľská Biedronka vyvolala na Slovensku paniku a domáce obchodné reťazce rýchlo otvárajú nové pobočky. Pred očami Slovákov tak pravidelne rastú nové nákupné centrá, retailové parky či supermarkety. Na Slovensku vyrastú nové nákupné centrá Na východe Slovenska je […]
Menej ako 1 min. min.

Slovenský maloobchodný trh sa rapídne rozrastá. Nákupné centrá pribúdajú nielen vo veľkých mestách, ale aj v malých mestečkách. Poľská Biedronka vyvolala na Slovensku paniku a domáce obchodné reťazce rýchlo otvárajú nové pobočky. Pred očami Slovákov tak pravidelne rastú nové nákupné centrá, retailové parky či supermarkety.

Na Slovensku vyrastú nové nákupné centrá

Na východe Slovenska je výstavba nových nákupných zón už v plnom prúde. Košičania sa čoskoro dočkajú nového nákupného centra pri Hati. V zámere investora sa uvádza, že súčasťou tohto centra bude okrem iných predajní aj obchodný reťazec Kaufland či dokonca sieť s rýchlym občerstvením McDonald´s a čerpacia stanica Oliva.

Obrovské nákupné centrum v Košiciach

Len nedávno sme vás informovali, že v Košiciach vyrastie obrovské nákupné centrum, ktoré bude maž až 46-tisíc metrov štvorcových. Zámer projektu naznačuje, že sa v ňom bude nachádzať len jedna veľká predajňa s potrebami pre domácnosť, čo naznačuje, že by mohlo ísť o veľkú nábytkársku sieť.

Výstavba nákupného centra aktuálne prebieha aj v malom slovenskom mestečku. Tešiť sa z neho budú predovšetkým obyvatelia a návštevníci Trnavského kraja. Nový retailový park Prúdy v Seredi otvorí návštevníkom svoje brány už čoskoro.

Otvorenie je totiž naplánované na koniec mája. Zákazníci tam nájdu obľúbené značky, ako napríklad dm-drogerie markt, Tedi, Sinsay, Planeo elektro, Vesna lekáreň či GG Tabak. V tesnej blízkosti nového centra sa nachádza aj supermarket Billa. Seredčania tak nájdu širokú ponuku tovarov na jednom mieste.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

The post Slovensko sa mení na nákupný raj. Pribudnú nové nákupné centrá a desiatky supermarketov appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie