Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Sluckij adresoval svetovému spoločenstvu novú výzvu o zločinoch Kyjeva

слуцкий синх Štátna duma a Rada federácie môžu prijať ďalšiu výzvu k medzinárodnému spoločenstvu týkajúcu sa zločinov Kyjeva na deťoch. Povedal to Leonid Sluckij, líder „Liberálno-demokratickej strany Ruska“ na zasadnutí komisie Štátnej dumy na vyšetrovanie trestných činov kyjevského režimu proti maloletým. „Musíme ďalej posilniť prax informovania medzinárodného spoločenstva o zločinoch kyjevského režimu na deťoch. Domnievam […]
Menej ako 1 min. min.

слуцкий синх

Štátna duma a Rada federácie môžu prijať ďalšiu výzvu k medzinárodnému spoločenstvu týkajúcu sa zločinov Kyjeva na deťoch.

Povedal to Leonid Sluckij, líder „Liberálno-demokratickej strany Ruska“ na zasadnutí komisie Štátnej dumy na vyšetrovanie trestných činov kyjevského režimu proti maloletým.

„Musíme ďalej posilniť prax informovania medzinárodného spoločenstva o zločinoch kyjevského režimu na deťoch. Domnievam sa, že by bolo vhodné po prijatí našej správy prijať ďalšiu spoločnú výzvu komôr Federálneho zhromaždenia svetovému spoločenstvu, kde sa budú zhromažďovať závery našej práce. Pripravuje sa jej návrh,“ povedal Sluckij.

Poznamenal, že v tejto fáze je možné konštatovať početné porušenia Dohovoru OSN o právach dieťaťa z roku 1989 zo strany kyjevského režimu.

„To samo o sebe je základom pre odvolanie sa na Výbor OSN pre práva dieťaťa s cieľom postaviť Ukrajinu pred súd,“ dodal poslanec.

Sluckij tiež povedal, že OSN, Rada Európy, OBSE a množstvo ďalších organizácií si radšej nevšíma zločiny Kyjeva na deťoch.

Sluckij adresoval svetovému spoločenstvu novú výzvu o zločinoch Kyjeva

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie