Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

SME JEDEN TÍM

    Škola je inštitúcia, ktorá v súlade s princípmi a cieľmi výchovy a vzdelávania podporuje rozvoj osobnosti žiaka a nato nadväzuje činnosť školského klubu. Keď sa podarí prepojenie, môžu sa podariť veľké veci.   V Trnave sa konal veľký sviatok školského futbalu McDonalds Cup a náš výber senzačne postúpil na toto celoslovenské finále.   […]
Menej ako 1 min. min.

 

 

Škola je inštitúcia, ktorá v súlade s princípmi a cieľmi výchovy a vzdelávania podporuje rozvoj osobnosti žiaka a nato nadväzuje činnosť školského klubu. Keď sa podarí prepojenie, môžu sa podariť veľké veci.

 

V Trnave sa konal veľký sviatok školského futbalu McDonalds Cup a náš výber senzačne postúpil na toto celoslovenské finále.

 

Dve oddelenia sa rozhodli podporiť svojou prítomnosťou a zároveň povzbudzovaním naše družstvo. Vybrali sme sa na cestu vlakom s prestupom v Galante, kde sme ochutnali miestnu zmrzlinu a potom už naše kroky smerovali na futbalový štadión A. Malatinského. Podujatie malo vysokú organizačnú úroveň, zdravé občerstvenie, netradičné športové aktivity a v neposlednom rade výkon nášho družstva.

 

Súperi boli objektívne nad naše sily, ale ďakujeme za bojovnosť a predvedený výkon.

 

Ďakujem za spoluprácu kolegyni Mirke V. a pani učiteľke Terke B. a deťom za bezproblémový priebeh celej akcie.

 

Naozaj skvelý príklad spolupráce školy a školského klubu a opäť vie viac ľudí, aké máme šikovné deti v Senci na ZŠ J.G. Tajovského.

 

Text: Jarka Č.

Foto: Jarka Č., Mirka V.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie