Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Smer žiada ospravedlnenie za hanlivé vyjadrenia z podcastu. Kaliňák vyzýva k reakcii všetky médiá

Juraj Gedra, vedúci Úradu vlády, kritizuje Denník N za podcast Toto vystrihneme, v ktorom jeho, poslanca Richarda Glücka a šéfa tímu poradcov premiéra a zvoleného europoslanca Erika Kaliňáka označili za „debilov“. Gedra žiada ospravedlnenie a vyjadrenie od redakcie. Počas nedeľnej tlačovej konferencie Smeru bol prehratý úryvok z podcastu, v ktorom redaktor Adam Znášik opakovane použije výraz „debil“ […]
Menej ako 1 min. min.

Juraj Gedra, vedúci Úradu vlády, kritizuje Denník N za podcast Toto vystrihneme, v ktorom jeho, poslanca Richarda Glücka a šéfa tímu poradcov premiéra a zvoleného europoslanca Erika Kaliňáka označili za „debilov“. Gedra žiada ospravedlnenie a vyjadrenie od redakcie.

Počas nedeľnej tlačovej konferencie Smeru bol prehratý úryvok z podcastu, v ktorom redaktor Adam Znášik opakovane použije výraz „debil“ v súvislosti s Kaliňákom mladším, Gedrom a Glückom.

Minister obrany Robert Kaliňák navrhuje, aby sa k hanlivým výrazom na adresu jeho kolegov vyjadrili aj účastníci politických diskusií. Domnieva sa, že v podcaste nešlo o konštruktívnu kritiku ani o humor. Vyzýva aj ostatné médiá, aby sa k situácii zaujali stanovisko a odsúdili hanlivé výroky.

Predstavitelia Smeru-SD zopakovali potrebu rešpektovať iný názor. Minulotýždňové príspevky dvoch denníkov podľa vedúceho Úradu vlády SR Juraja Gedru prezentovali nerešpektovanie iného názoru a dehonestovali ľudí, ktorí sa snažia robiť niečo pre SR.

„Buďte vecní, buďte argumentační a buďte schopní vecne diskutovať aj s politikmi,“ vyzval médiá Gedra. Poukázal aj na komentár denníka Sme.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie