Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Smrt přímo v sanitce. Vladimír se z cesty za prací k dcerce už nevrátil, rodina prosí o pomoc

Vladimír z Dubnice nad Váhom zemřel na následky plicní embolie jen několik dní po svých narozeninách. Aby rodina předešla konspiračním teoriím, pro web regiony.sk připomněla, že nepodstoupil očkování na COVID-19. ČTĚTE TAKÉ: Stal se z tebe anděl, truchlí blízcí po smrti maturantky Sofie. Při nehodě zahynuli tři lidé Za prací vyjížděl muž do zahraničí často, chtěl své […]
Menej ako 1 min. min.

Vladimír z Dubnice nad Váhom zemřel na následky plicní embolie jen několik dní po svých narozeninách. Aby rodina předešla konspiračním teoriím, pro web regiony.sk připomněla, že nepodstoupil očkování na COVID-19.

ČTĚTE TAKÉ: Stal se z tebe anděl, truchlí blízcí po smrti maturantky Sofie. Při nehodě zahynuli tři lidé

Za prací vyjížděl muž do zahraničí často, chtěl své dceři zajistit lepší budoucnost. „Vídali se málo. Domů jezdil zhruba každé dva až tři měsíce. Jeho dcerka byla ráda, když byli spolu,“ uvedla zdrcená rodina. Podle úředníků měl mít ale ve Švýcarsku více dluhů než peněz.

Převoz vyjde na desetitisíce korun

Rodina se kvůli náhlému neštěstí dostala do složité finanční situace – cena převozu ze Švýcarska vyjde na 3 000 eur (zhruba 75 tisíc Kč), k tomu je třeba připočíst cenu pohřbu. Pozůstalí proto založili sbírku, která by měla pokrýt alespoň náklady na převoz těla. Pokud se vybere více, připadnou zbylé peníze Vladimírově dceři.

„Svou finanční pomoc můžete posílat na účet: IBAN SK82 0200 0000 0070 5414 2372. Do poznámky napište, prosím, DAR,” uvedla Iveta, která za sbírkou stojí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Dal si pervitin, pak vezl dvě batolata. Strážníky v Praze upozornila na řidiče maličkost

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie