Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Smutek na Slovensku. Mladá muzikantka prohrála boj s rakovinou, nechala po sobě malou dcerku

Poté, co lékaři odhalili, že se Apfelové nemoc vrátila, prostřednictvím sociální sítě požádala veřejnost o pomoc s financováním nákladné léčby, napsal web Topky.sk. ČTĚTE TAKÉ: Slovensko truchlí nad ztrátou režiséra ze zlaté éry televize. Fükö má na kontě nespočet pořadů Doufala, že by jí s rakovinou prsu mohl pomoci drahý inovativní onkologický lék, který ale pojišťovna neproplácí, […]
Menej ako 1 min. min.

Poté, co lékaři odhalili, že se Apfelové nemoc vrátila, prostřednictvím sociální sítě požádala veřejnost o pomoc s financováním nákladné léčby, napsal web Topky.sk.

ČTĚTE TAKÉ: Slovensko truchlí nad ztrátou režiséra ze zlaté éry televize. Fükö má na kontě nespočet pořadů

Doufala, že by jí s rakovinou prsu mohl pomoci drahý inovativní onkologický lék, který ale pojišťovna neproplácí, napsal slovenský web Denník N. S nemocí bojovala statečně a odhodlaně především kvůli své malé dceři a manželovi.

Díky sbírce se jí podařilo vybrat 300 tisíc eur, tedy 7,4 milionu korun. Z peněz mladá umělkyně pomohla i dalším lidem s podobnou diagnózou. Kolegové z hudební branže pro Apfelovou na začátku března uspořádali benefiční koncert.

„Stanka svůj boj o život dnes prohrála,“ oznámila v úterý na sociální síti Facebook pozůstalá rodina. „Dala naději jiným ženám, maminkám, dcerám. Bude chybět celé rodině, nám všem, všem přátelům, manželovi Erikovi, sestře Hance, otci Edovi a nejvíce její malé dceři Lindušce,“ pokračuje prohlášení.

„Snad je už v poklidu se svojí maminkou. Věnujte jí vzpomínku. Upřímné díky patří vám všem, kteří jste jí pomohli zabojovat, za vaši pomoc, podporu, sdílení, pozitivní energii a naději, kterou jste jí pomohli dát. Děkujeme i za čas, který měla díky léku od vás. Z peněz, které jste jí poslali, zaplatila léčbu ještě dalším dvěma pacientkám,“ dodali příbuzní.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřel baletní mistr Vlastimil Harapes. Čestnému členovi Národního divadla bylo 77 let

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie