Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Smutný první máj pro motorkáře. Řidič tříkolky na Plzeňsku zemřel, došlo i k dalším nehodám

Nehoda na Šumavě se stala před 13:00. Řidič tříkolky byl po nárazu v bezvědomí, operátorka operačního střediska zdravotnické záchranné služby vedla po telefonu asistovanou resuscitaci. Ze záchranných složek byli jako první u nehody člen horské služby a zdravotníci ze Sušice. „Přes veškerou snahu zasahujících záchranářů se již nepovedlo obnovit životní funkce zraněného muže, lékař konstatoval […]
Menej ako 1 min. min.

Nehoda na Šumavě se stala před 13:00. Řidič tříkolky byl po nárazu v bezvědomí, operátorka operačního střediska zdravotnické záchranné služby vedla po telefonu asistovanou resuscitaci. Ze záchranných složek byli jako první u nehody člen horské služby a zdravotníci ze Sušice. „Přes veškerou snahu zasahujících záchranářů se již nepovedlo obnovit životní funkce zraněného muže, lékař konstatoval jeho úmrtí na místě,“ řekla Svobodová.

ČTĚTE TAKÉ: Nepovedená frajeřina? Mladík v Praze projel výlohou pumpy. Předváděl se, míní obsluha

Dvě vážné nehody se staly dopoledne. V 11:30 v Plzni mezi částmi Božkov a Červený Hrádek měl nehodu motorkář a osobní auto. Zranění motorkáře, narozeného v roce 1971 byla lehčího charakteru, sanitka ho odvezla na na akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň, řekla Svobodová. Podle Červenkové jelo směrem na Božkov za sebou několik vozidel, která předjížděl muž na motocyklu Honda.

„Vozidlo jedoucí jako první odbočovalo vlevo na místo ležící mimo komunikaci. Při tom došlo ke střetu s předjíždějícím motocyklem a motorkář skončil v přilehlém poli,“ řekla policejní mluvčí. Dechové zkoušky řidičů byly negativní.

O čtvrt hodiny později se stala další nehoda na severním Plzeňsku. Muž, narozený v roce 1983, jel na motocyklu Honda po lesní účelové cestě mezi obcemi Vysoká Libyně a Hradecko a zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy a narazil do závory, řekla Červenková. „Muž utrpěl vážné zranění a na umělé plicní ventilaci byl transportován leteckou záchrannou službou na emergency fakultní nemocnice,“ doplnila Svobodová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Český lyžař nepřežil srážku na sjezdovce, jeho manželce pomohl psycholog

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie