Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

SNS otáča: Cieľom je, aby zlo v podobe Ivana Korčoka v prezidentských voľbách nezvíťazilo

Aj rímsky cisár musel počúvnuť hlas ľudu. A Andrej Danko pomaly otáča – pozýva Pellegriniho na rokovanie. Slovenská národná strana v súvislosti s prezidentskými voľbami pozýva 2. apríla 2024 o 10.00 hod. na svoje ústredie kandidáta na prezidenta Petra Pellegriniho a najsilnejšieho koaličného predsedu Roberta Fica, oznámil na sociálnej sieti šéf národniarov Andrej Danko. SNS […]
Menej ako 1 min. min.

Aj rímsky cisár musel počúvnuť hlas ľudu. A Andrej Danko pomaly otáča – pozýva Pellegriniho na rokovanie.

Slovenská národná strana v súvislosti s prezidentskými voľbami pozýva 2. apríla 2024 o 10.00 hod. na svoje ústredie kandidáta na prezidenta Petra Pellegriniho a najsilnejšieho koaličného predsedu Roberta Fica, oznámil na sociálnej sieti šéf národniarov Andrej Danko.

SNS prevzala názor politológov a už je presvedčená, že „druhé kolo prezidentských volieb je o boji koalícii s opozíciou. “Sme presvedčení, že sme povinní spoločne a nerozdielne vyjadriť politický názor, že Ivan Korčok je neprijateľné zlo“. SNS súčasne priznala, že si uvedomuje zložitosť situácie, ku ktorej však sama cez postoje svojho predsedu zbytočne prispela.

Kontroverzný postoj proti Pellegrinimu sa snažia Dankovci  vysvetliť tak, že v prvom kole prezidentských volieb bol priestor na voľbu srdcom, v druhom kole prezidentských volieb však musíme rozhodovať s rozumom.

Zdá sa, že konečne pochopili aj hlas ľudu a realitu, keď je podľa esensky už „zrejmé, že opozícia sa aktivizuje“.

Uvidíme, či bude stačiť krátky čas do moratória pred 2 kolom na náhlu zmenu postoja SNS, že „koalícia musí vyslať verejnosti jednotný signál“, keď doteraz robili všetko opačne.

Zrejme aj preto SNS zdôrazňuje, že „pozýva Petra Pellegriniho na rokovanie bez akýchkoľvek podmienok“

„Veríme že Peter Pellegrini príjme podanú ruku a súčasne tieto dva týždne naplno zabojuje o svoju pozíciu“, píše sa v statuse a už menej „nerozborne“  sa posúva horúci zemiak zas Pellegrinimu.

SNS prejavuje toto gesto s jediným cieľom, aby zlo v podobe Ivana Korčoka v prezidentských voľbách nezvíťazilo.

-red3-

Ilustračné foto:  Pixabay

26. marec 2024    05:45

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie