Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šok: Andrej Babiš sa rozvádza s krásnou manželkou Monikou

21.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/monikababisova/). Len nedávno sa vzali a už je na stole rozvod! Andrej Babiš, jeden z najbohatších Slovákov a bývalý český premiér, sa rozvádza! Šokoval o tejto skutočnosti na sociálnej sieti, kde zverejnil veľmi senzitívny status, v ktorom oznámil, že sa rozvádza, ale svoju manželku stále rešpektuje a dohodli sa na rozvode. Andrej Babiš sa rozvádza […]
3 min.

21.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/monikababisova/).

Len nedávno sa vzali a už je na stole rozvod! Andrej Babiš, jeden z najbohatších Slovákov a bývalý český premiér, sa rozvádza! Šokoval o tejto skutočnosti na sociálnej sieti, kde zverejnil veľmi senzitívny status, v ktorom oznámil, že sa rozvádza, ale svoju manželku stále rešpektuje a dohodli sa na rozvode.

Andrej Babiš sa rozvádza s manželkou Monikou.
Foto: instagram.com/monikababisova/

Čo je dôvodom rozchodu po tridsiatich rokoch?

S krásnou manželkou sa Andrej Babiš oženil iba pred siedmimi rokmi, no tvorili spolu pár pozoruhodných 23 rokov. Monika stála vždy po boku Andreja Babiša, v dobrom aj v zlom. Zrazu nastal koniec ich veľkej lásky. Doteraz nikto nevie, čo je skutočným a pravým dôvodom ich rozvodu. Bývalý český premiér to vo svojom poste neobjasnil.

POZRITE TIEŽ AJ: Šokujúce: Maroš Kramár sa stal znova otcom v 64. rokoch

Čo Andrej Babiš konkrétne zverejnil na sociálne siete?

Odkaz Andreja Babiša smerom k svojej manželke Monike bol skutočne výnimočný, plný obdivu a rešpektu. Tak akoby mal prebiehať každý rozvod. Svoju manželku si veľmi váži a má ju rád aj naďalej a spoločne budú stále pri svojich deťoch, ktoré ich potrebujú. Majú spolu aj dve krásne deti. Babiš sa pred časom rozviedol ešte pred Monikou s bývalou manželkou. Monika bola jeho druhá manželka.  

Je evidentné, že si Andrej Babiš vysoko váži svoju manželku, pretože oznámil ich rozvod veľmi citlivo. Bývalý premiér zdôraznil vo svojom poste, že si nepraje, aby novinári rozmazávali jeho rozvod a vzťah s Monikou. Všetko teda zostalo zahalené rúškom tajomstva. Každý má právo na súkromie, aj bývalý premiér ČR.

„Po tridsiatich spoločných rokoch plných vzostupov, pádov a nezabudnuteľných zážitkov sme sa s Monikou rozhodli, že naše cesty sa teraz rozdeľujú. Ako rodičia dvoch úžasných dospelých detí si najviac prajeme zachovať rodinnú harmóniu. Ďakujeme vám za pochopenie a žiadame o zachovanie súkromia. Naše rodinné väzby zostávajú pevné, a aj keď sa naše osobné cesty menia, naša láska a rešpekt k sebe ak našim deťom zostávajú rovnaké“

– napísal Andrej Babiš pod príspevok na Instagrame.

Nikto to nečakal

Vždy pôsobili na verejnosti ako ukážkový pár, ktorý sa miluje nadovšetko a spolu vychováva dve krásne deti. Teraz je všetkému koniec a zdá sa, že pár sa definitívne rozvádza. Už niet cesty späť. Všetkých táto správa zaskočila a šokovala, nikto to nepredpokladal. Želáme manželom šťastie na ceste životom, aj keď sa ich cesty definitívne rozišli.

Andrej Babiš si vysoko váži svoju manželku, pretože oznámil ich rozvod veľmi citlivo.
Foto: instagram.com/monikababisova/

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Peter Nagy sa pochválil novou priateľkou

Influencerka Lela Vémola – nekorunovaná kráľovná plastických operácii

The post Šok: Andrej Babiš sa rozvádza s krásnou manželkou Monikou appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie