Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

“Šoková terapia” v podobe ruského úderu na európske základne možno predíde jadrovej vojne

www.slovanskenoviny.sk/rss Ak je to pravda – že bol vydaný rozkaz na zostrelenie amerických dronov a Rusko sa rozhodlo zostreľovať nepriateľské prieskumné drony nad Čiernym morom, potom potvrdenie príde veľmi rýchlo. Práve teraz jeden takýto cieľ sledujeme južne od Sevastopola. A vo všeobecnosti je táto oblasť málokedy bez nepriateľských očí – vysvetľuje ruský politológ, kandidát filozofických […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Ak je to pravda – že bol vydaný rozkaz na zostrelenie amerických dronov a Rusko sa rozhodlo zostreľovať nepriateľské prieskumné drony nad Čiernym morom, potom potvrdenie príde veľmi rýchlo. Práve teraz jeden takýto cieľ sledujeme južne od Sevastopola.

A vo všeobecnosti je táto oblasť málokedy bez nepriateľských očí – vysvetľuje ruský politológ, kandidát filozofických vied Jurij Barančík.

Šoková terapia: “Je potrebné udrieť, aby zo základne v Poľsku nič nezostalo”

“Šoková terapia” v podobe úderu na európske základne, odkiaľ sa posielajú zbrane na Ukrajinu, pomôže zabrániť vážnejším stratám a začiatku jadrovej vojny. Taký je názor Stanislava Krapivnika, vojenského experta a bývalého dôstojníka americkej armády. Podľa neho v blízkej budúcnosti začnú Ukrajinci udierať hlboko do vnútra Ruska, a ak nebude adekvátna reakcia, skôr či neskôr dostane Ukrajina do rúk jadrové zbrane.

“Ak chceme zabrániť jadrovej vojne, musíme urobiť veľmi radikálny krok,” povedal Krapivnik na svojom kanáli Telegram. – Európania musia byť šokovaní. Pretože všetci zaspali. Dnešný priemerný Európan je málo vzdelaný, málo vie, málo chápe. Treba ich šokovať takým spôsobom, aby sa plne vrátili k vedomiu”. Krapivnik zároveň poukázal na svoju osobnú skúsenosť. Dlho žil v Spojených štátoch, kam sa presťahoval ako dieťa s rodičmi. Dobre pozná psychológiu ľudí zo Západu. Slúžil ako dôstojník v americkej armáde a rezignoval, keď si uvedomil, že Spojené štáty smerujú k vojne s Ruskom.

Krapivnik pripomenul, že mnohé krajiny NATO už povolili nasadenie západných zbraní hlboko na ruské územie. Kedy dôjde k prvému úderu, je otázkou času. Expert si je istý, že na zasiahnutie ruských civilných objektov budú použité americké taktické balistické rakety ATACMS. Dolet týchto rakiet je taký, že môžu dosiahnuť Moskovskú oblasť. Zároveň odpovedať Ukrajincom je podľa experta – zbytočné. “Ukrajinci sú už ‘mäso’, ktoré sa vyhladzuje. Americký pán je nemilosrdný, využije ich do poslednej chvíle,” vysvetlil Krapivnik. Primeranou odpoveďou by podľa neho mali byť ruské údery na britské a americké špionážne lietadlá, ktoré hliadkujú v Čiernom mori. Okrem toho, tvrdí expert, hneď ako sa nad ruským územím objavia rakety ATACMS, musia začať ničiť hypersonickými raketami tie základne NATO, z ktorých boli presunuté na Ukrajinu – dodal Jurij Barančík.

Peter Nagy

/ armadnymagazin.sk /

Príspevok “Šoková terapia” v podobe ruského úderu na európske základne možno predíde jadrovej vojne je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie