Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šokující obrat: V podvodníkovi s okapy se hnulo svědomí, okradené stařence peníze vrátil

Podvodník přijel v dodávce, viděl osamělou seniorku a doslova jí vnutil výměnu okapů na domě, za kterou si pak naúčtoval nehoráznou sumu. ČTĚTE TAKÉ: Cizinec měl surově ubodat spolubydlícího v Ústí, míří do vazby. Vinu odmítá, tvrdí, že spal „Spočítal to na 82 tisíc. Řekla jsem, že nemám žádné peníze. ‚Nevykládejte, že nemáte, tak mi dejte […]
Menej ako 1 min. min.

Podvodník přijel v dodávce, viděl osamělou seniorku a doslova jí vnutil výměnu okapů na domě, za kterou si pak naúčtoval nehoráznou sumu.

ČTĚTE TAKÉ: Cizinec měl surově ubodat spolubydlícího v Ústí, míří do vazby. Vinu odmítá, tvrdí, že spal

„Spočítal to na 82 tisíc. Řekla jsem, že nemám žádné peníze. ‚Nevykládejte, že nemáte, tak mi dejte 55 tisíc.‘ Řekla jsem mu, že nemám. Tak na mě v té chodbě začal řvát,“ uvedla pro CNN Prima NEWS seniorka, která si pod nátlakem nechala opravit tři metry okapů.

Nečekaný obrat

Žena přišla o všechny peníze, které si šetřila na pohřeb. Policie kromě vyšetřování také důrazně varovala všechny seniory před podobnými podvodníky. V případu však nastal nečekaný obrat. Mluvčí policie oznámila, že se ozval advokát údajného pachatele rumunské národnosti.

„Podezřelý viděl reportáž v televizi a zjistil, že po něm policie pátrá,“ sdělila ostravská policejní mluvčí Eva Michalíková.

Policistům se málokdy stává, že se jim sám pachatel ozve, zvlášť když proti němu nemají téměř žádné důkazy. Navíc chtěl ženě vrátit peníze, což opravdu přes advokáta udělal.

„Nevím, jestli se v něm hnulo svědomí nebo nechtěl být souzený. Já bych chtěla poděkovat policii, která to všechno vyšetřovala, a hlavně paní tiskové mluvčí,“ poznamenala seniorka.

I když večer ještě občas nemůže z prožitého šoku usnout, alespoň se může dál v klidu dívat na své oblíbené detektivky.

Nikdy ji nenapadlo, že se jednou stane hlavní postavou příběhu s kriminální zápletkou nebo dokonce obětí. Prý by si to ráda odpustila, i když její případ dopadl dobře.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vzteklá seniorka pobodala spolubydlící kvůli rybízu. Tragédii zabránila odvážná zdravotnice

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie