Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Solana klesne o ďalších 40 %, predpovedá analytik

Solana, jedna z najznámejších a najrýchlejšie rastúcich kryptomien, čelí možnému výraznému poklesu ceny. Analytici varujú, že cena Solany (SOL) by mohla klesnúť o 40 až 80 %, čo by mohlo mať významný dopad na investorov a trh s kryptomenami. Je potrebné analyzovať dôvody, prečo by cena Solany mohla čeliť tak dramatickému poklesu, a aké faktory […]
Menej ako 1 min. min.

Solana, jedna z najznámejších a najrýchlejšie rastúcich kryptomien, čelí možnému výraznému poklesu ceny. Analytici varujú, že cena Solany (SOL) by mohla klesnúť o 40 až 80 %, čo by mohlo mať významný dopad na investorov a trh s kryptomenami. Je potrebné analyzovať dôvody, prečo by cena Solany mohla čeliť tak dramatickému poklesu, a aké faktory by mohli ovplyvniť jej budúci vývoj.

Technická analýza naznačuje pokles

Jedným z hlavných dôvodov predpokladaného poklesu ceny Solany je technická analýza. Technickí analytici používajú rôzne indikátory a vzory na predpovedanie budúcich cenových pohybov aktív. V prípade Solany sa objavili signály naznačujúce potenciálny pokles.

Indikátory naznačujúce pokles

Indikátory ako RSI (Relative Strength Index) a MACD (Moving Average Convergence Divergence) naznačujú, že Solana je v prepredanej zóne, čo môže signalizovať pokračovanie poklesu. Okrem toho, cenové grafy ukazujú formácie, ktoré sú často spojené s klesajúcimi trendmi, ako sú hlavy a ramená alebo trojuholníkové vzory.

Podstatnou informáciou je aj to, v ako stave sú v súčasnosti makroekonomické faktory, ktoré tiež hrajú dôležitú úlohu v predpokladanom poklese ceny Solany. Rastúca inflácia, zvyšujúce sa úrokové sadzby a globálna ekonomická neistota môžu mať negatívny dopad na trh s kryptomenami. Investori v takýchto obdobiach často hľadajú bezpečné útočiská a vyhýbajú sa rizikovým aktívam, ako sú kryptomeny.

777 𝑽𝑹 𝑷𝑼𝑵𝑲𝑺 is coming to Solana soon⚡️

𝕎𝕃 Free Mint 📋

🪂𝑫𝒓𝒐𝒑 your wallet and RT to get a 𝕎𝕃 🪂#solana #SOL #NFT_community #NFT pic.twitter.com/uTTRi6WmY5

— VR-Punks| WL FREE MINT (@VR_PunksNFT) June 20, 2024

Okrem toho sú tu regulačné tlaky a zmeny v legislatíve. Ich prítomnosť podstatným spôsobom ohrozuje cenu. Zmeny týkajúce sa kryptomien môžu ovplyvniť dopyt aj po samotnej Solane. Napríklad, ak by vlády zaviedli prísnejšie regulačné opatrenia, mohlo by to odradiť investorov a spôsobiť pokles ceny.

92%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Bitmarkets a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Solana a konkurenčné kryptomeny

Solana čelí silnej konkurencii od iných blockchainových platforiem, ako sú napríklad Ethereum, Binance Smart Chain a Cardano. Tieto platformy neustále inovujú a zlepšujú svoje technológie, čo môže viesť k presunu investorov a vývojárov od Solany k iným riešeniam.

🛍 Would you believe me if I told you these prices are from 2025?

✔️ $BTC: $326,240
✔️ $ETH: $44,304
✔️ $BNB: $5,204
✔️ $LUNC: $1 🕯
✔️ $PEPE: $0.01 🐸
✔️ $SOL: $2,400 pic.twitter.com/TQ10au6wXX

— pejmanLUNC (@pejman24949403) June 21, 2024

Navyše, Solana sa v minulosti stretla s technickými problémami, ako sú výpadky siete a škálovacie problémy. Tieto problémy môžu znížiť dôveru investorov a používateľov v dlhodobú udržateľnosť a spoľahlivosť platformy. Ak sa takéto problémy zopakujú, môže to viesť k ďalšiemu poklesu ceny.

V takomto konkurenčnom prostredí sa jednoducho nepripúšťa zlyhanie. Ak by si Solana stabilitu udržala, mohla by sa potenciálne stať ďalšou kryptomenou obchodovanou prostredníctvom fondov na burze (ETF).

Predpokladaný pokles ceny Solany o 40 až 80 % je založený na kombinácii technických, makroekonomických a konkurenčných faktorov. Technická analýza naznačuje pokračovanie poklesu, zatiaľ čo makroekonomické faktory a regulačné tlaky môžu zvýšiť neistotu na trhu. Konkurenčný tlak a technické problémy môžu tiež prispieť k poklesu dôvery v Solanu.

The post Solana klesne o ďalších 40 %, predpovedá analytik appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie