Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Španělsko se chystá legalizovat půl milionu ilegálů, údajně aby bojovalo proti rasismu

Již před časem schválila krajně levicová progresivistická španělská vláda legalizaci pobytu půl milionu většinou muslimských ilegálů, což by mělo být aktuálně realizováno. Tito jedinci pak budou mít nejen legální status, ale také otevřené dveře k rychlému získání občanství. Země se tak po staletích vrací do dob před reconquistou a hrdinové té doby se musí v […]
Menej ako 1 min. min.

Již před časem schválila krajně levicová progresivistická španělská vláda legalizaci pobytu půl milionu většinou muslimských ilegálů, což by mělo být aktuálně realizováno. Tito jedinci pak budou mít nejen legální status, ale také otevřené dveře k rychlému získání občanství.

Země se tak po staletích vrací do dob před reconquistou a hrdinové té doby se musí v hrobech obracet, když vidí, jak stávající vláda ve snaze zajistit si dostatek hlasů do příštích voleb, rozdává zemi dobyvatelům.

Je ovšem třeba si uvědomit, že půl milionu ilegálů, kteří se jistě velmi brzy stanou Španěly, si bude mít rázem právo sloučit svoje rodiny, což bude v důsledku znamenat, že z půl milionu bude rázem hned několik milionů.

Španělsko se nyní chystá legalizovat půl milionu ilegálních imigrantů, aby bojovalo proti „rasismu“ podle nového zákona navrženého levicovou koaliční vládou země.

Obavy z masové invaze zesílily poté, co v letošním roce do poloviny září dorazilo po moři nebo po souši 40 000 nelegálních migrantů, což je o 43 % více než v roce 2023.

Vládním „řešením“ je jednoduše dát mnohým z nich doklady o trvalém pobytu, a to v návaznosti na kampaň nátlakové skupiny Regularisation Now, která stála v čele petice obsahující 700 000 podpisů volajících po masové amnestii.

Yolanda Diazová, místopředsedkyně vlády a ministryně práce, uvedla, že legislativa je zásadní pro poskytnutí útočiště „půl milionu lidí, kteří žijí a pracují v naší zemi jako naši sousedé,“ a dodala, že „rasismus“ by měl být potlačen „více právy.“

Vůdce pravicové strany Vox Santiago Abascal však řekl, že Španělsko je cílem „invaze,“ a že jeho strana vyhostí všechny ilegály, pokud se dostanou k moci.

Ačkoli Španělsko poněkud zaostává za ostatními západoevropskými zeměmi, pokud jde o invazní příliv, nyní začíná zažívat podobné problémy.

V roce 2022 oficiální statistiky odhalily, že cizinci tvořili více než 52 % odsouzených za znásilnění, přestože představovali něco málo přes 11 % populace.

Z 244 odsouzení za sexuální útoky tvořili Afričané 93 případů, přestože představovali pouze 2,4 procenta španělské populace.

Sousední Francie se mezitím chystá zaujmout velmi odlišný přístup.

Nový ministr vnitra Bruno Retailleau slíbil, že deportuje ilegály, kteří se „vloupali“ do Francie.

„Mým cílem je zastavit nelegální vstupy a zvýšit počet odchodů, zejména pro nelegální přistěhovalce, protože člověk by neměl zůstávat ve Francii, když se do ní vloupal,“ řekl Retailleau.

V případě Francie je však dobré takovým slibům příliš nevěřit, protože Macron za dobu své vlády ukázal, že jeho slova a reálné činy jsou často ve značném rozporu.

Video níže: Invaze na Ibizu – tito jedinci přišli bez toho, aby byli kdekoli zaregistrováni. Podobných jsou tisíce, po celé Evropě miliony. Nikdo tak vlastně netuší, jaký je skutečný počet džihádistů, kteří již obsadili Evropu….

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie