Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Spojte mydlo s tromi prísadami a vyformujte guľôčky. Toaleta bude nádherne svieža po dobu 2 týždňov

21.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/EL BANCO04). Ako vyčistiť toaletu domácou metódou? Navrhujeme rýchly, účinný a domáci spôsob, ako dokonale osviežiť vašu kúpeľňu. Vyskúšajte tento trik a sami uvidíte, že sa stane pravidelnou súčasťou vašej čistiacej rutiny. Ako vyčistiť toaletu domácou metódou?Foto: shutterstock/EL BANCO04 Ak hľadáte úsporný spôsob, ako osviežiť svoju toaletu, máme pre […]
Menej ako 1 min. min.

21.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/EL BANCO04).

Ako vyčistiť toaletu domácou metódou? Navrhujeme rýchly, účinný a domáci spôsob, ako dokonale osviežiť vašu kúpeľňu. Vyskúšajte tento trik a sami uvidíte, že sa stane pravidelnou súčasťou vašej čistiacej rutiny.

Ako vyčistiť toaletu domácou metódou?
Foto: shutterstock/EL BANCO04

Ak hľadáte úsporný spôsob, ako osviežiť svoju toaletu, máme pre vás riešenie. Táto metóda vám umožní nielen dôkladne vyčistiť záchodovú misu, ale aj naplniť kúpeľňu príjemnou vôňou. Jednorazové použitie výrobku zaručuje účinnosť po dobu dvoch týždňov. Navyše všetky potrebné ingrediencie určite nájdete vo svojej domácnosti.

Ako rýchlo a účinne vyčistiť toaletu? Určite to máte doma

Objavte domáci spôsob osvieženia toalety, ktorý je jednoduchý a účinný. Tento trik udrží vašu toaletu sviežu najmenej dva týždne bez potreby ďalších osviežovačov vzduchu. Možno vás prekvapí, že obyčajné mydlo v kombinácii s niekoľkými domácimi prísadami dokáže zázraky.

Budete potrebovať:

kúsok mydla

tri polievkové lyžice jedlej sódy

dve polievkové lyžice hrubej soli

niekoľko polievkových lyžíc vody.

Každá z uvedených zložiek má inú funkciu, ale spolu tvoria vynikajúci čistiaci prostriedok, ktorý udrží vašu toaletu čistú a sviežu. Mydlo nakrájajte na malé kúsky, zmiešajte ho s ostatnými prísadami a potom z neho vytvorte guľôčky, ktoré by mali úplne vyschnúť. Ak ich budete používať podľa určenia, môžete sa tešiť z osvieženej toalety počas nasledujúcich dvoch týždňov.

Ako si osviežiť toaletu domácimi guľôčkami? Krok za krokom

Keď sú vaše domáce čistiace tablety pripravené, oplatí sa poznať dva spôsoby ich použitia, ktoré môžete prispôsobiť svojim potrebám. Môžete ich skladovať vo vzduchotesnej nádobe a používať ich jednotlivo a v prípade núdze ich vhodiť priamo do toalety. Po rozpustení tablety a spláchnutí vodou sa kúpeľňa naplní príjemnou vôňou, ktorá účinne osvieži miestnosť.

Keď sú vaše domáce čistiace tablety pripravené, oplatí sa poznať dva spôsoby ich použitia.
Foto: shutterstock/Yuphayao Pooh’s

Ak chcete dosiahnuť dlhodobý účinok, môžete mydlové tablety umiestniť do látkového vrecka a zavesiť ho do nádržky splachovača, aby počas splachovania nespadli do odtoku. Ďalšou možnosťou je umiestniť tablety do prázdnej nádoby na toaletné kocky. Takto sa bude miska pri každom použití splachovať vodou a kúpeľňa sa naplní príjemnou vôňou. Tento jednoduchý trik vám umožní osviežiť toaletu bez potreby zdĺhavého drhnutia a domáce čistiace tablety sa stanú nepostrádateľnou položkou pri upratovaní.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nepríjemný zápach v dome? Pripravte si osviežovač vzduchu z 2 zložiek

Toto mydlo používali naše staré mamy v časoch Česko-Slovenska. Stojí to drobné a robí zázraky

The post Spojte mydlo s tromi prísadami a vyformujte guľôčky. Toaleta bude nádherne svieža po dobu 2 týždňov appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie