Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Spoločnosť Siemens Healthineers Slovensko získala certifikát Great Place To Work

Spoločnosť Siemens Healthineers Slovensko získala ako jedna z prvých na Slovensku prestížny medzinárodný certifikát Great Place To Work®.
Menej ako 1 min. min.

21.6.2024 (SITA.sk) – Spoločnosť Siemens Healthineers Slovensko získala ako jedna z prvých na Slovensku prestížny medzinárodný certifikát Great Place To Work®. Ocenenie je založené na spätnej väzbe zamestnancov a odzrkadľuje ich skúsenosti s prácou, pracovným prostredím a kultúrou v spoločnosti. Až 93 % zamestnancov uviedlo, že Siemens Healthineers Slovensko je skvelé miesto na prácu, čo je výrazne nad bežným priemerom tejto medzinárodnej ankety.

Great Place To Work je globálnym lídrom v oblasti skúmania kultúry na pracovisku. Za posledných 30 rokov uskutočnil prieskum medzi viac ako 100 miliónmi zamestnancov na celom svete vo viac ako 10 000 spoločnostiach v 60 krajinách. Vyhodnocuje spokojnosť zamestnancov v kľúčových oblastiach na základe súboru otázok zameraných na vnímanie pracovného prostredia zamestnancami.

Naši zamestnanci vyzdvihli v prieskume najmä férovosť, pocit spolupatričnosti, prijatia a silnú podporu manažmentu. Verím, že práve tieto hodnoty sú kľúčové pri úspešnom plnení náročných pracovných úloh. Naša spoločnosť tvorí prelomové inovácie pre zdravotníctvo, a preto sme veľmi radi, že vieme pre náš tím viac ako 1 000 kolegov v troch pobočkách na Slovensku vytvárať podnetné a príjemné pracovné prostredie,” hovorí Vladimír Šolík, výkonný riaditeľ Siemens Healthineers na Slovensku a dodáva: “Teší ma, že naši zamestnanci vedia oceniť firemnú kultúru a hodnoty Siemens Healthineers, ako aj skvelé pracovné prostredie. Poďakovanie za úspešnú certifikáciu patrí celému tímu Siemens Healthineers Slovensko za to, že spoločne tvoríme prostredie, vďaka ktorému sme úspešným lídrom v oblasti inovatívnych zdravotníckych technológií a digitálnych riešení, ktoré prispievajú aj k zvyšovaniu poskytovania zdravotnej starostlivosti na Slovensku.”

Zamestnanecké výhody a programy

Siemens Healthineers Slovensko poskytuje svojim zamestnancom široké spektrum výhod a programov zameraných na zlepšenie ich pracovného aj osobného života. Patria medzi ne napríklad príspevky pri narodení dieťaťa, odchode na materskú dovolenku, pracovné výročia či spoločné akcie pre deti a rodičov. Zamestnanci majú tiež nárok na pracovné voľno nad rámec dovolenky bez krátenia mzdy počas vopred určených dní, obvykle v trvaní 6 dní ročne.

Medzi ďalšie benefity patrí ponuka v rámci “cafeteria”, zdravotné benefity vrátane 3 Sick Days ročne a preplatenie 100 % mzdy počas 20 dní v prípade práceneschopnosti ročne.

Líder v zdravotníckych technológiách

Siemens Healthineers Slovensko je lídrom v oblasti inovatívnych medicínskych technológií a softvérových riešení na Slovensku, pričom zamestnáva vyše 1 000 zamestnancov v pobočkách v Bratislave, Žiline a Košiciach. Tím vysoko kvalifikovaných odborníkov sa okrem iného zameriava na vývoj špičkových aplikácií pre obrazovú diagnostiku a riadiaci softvér pre medicínske prístroje, čím prispieva k neustálemu zvyšovaniu kvality a spoľahlivosti zdravotníckych produktov nielen na Slovensku, ale na celom svete. Dlhodobé úspechy spoločnosti sú založené na spolupráci, vzájomnej dôvere, rešpekte a najmä na vedomí, že zamestnanci tvoria hodnoty s vyšším poslaním v prospech zdravia a úrovne zdravotnej starostlivosti.

Chcete posunúť svoju kariéru a pridať sa k lídrom v zdravotníckych technológiách na Slovensku? Aktuálny zoznam voľných pracovných pozícií nájdete na tejto stránke.

Informačný servis

Viac k témam: Certifikát, Great Place To Work, PR
Zdroj: SITA.sk – Spoločnosť Siemens Healthineers Slovensko získala certifikát Great Place To Work © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie