Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Spôsoby, ako mať krásne nohy bez opustenia domova. Budú jemné ako po návšteve kozmetičky

14.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Suché a popraskané päty trápia mnohé z nás. Našťastie existujú rýchle domáce prostriedky, ktoré pomôžu zlepšiť ich vzhľad a zabezpečia maximálnu hydratáciu. Vaše nohy budú hladké ako po návšteve kozmetického salónu. Foto: shutterstock/New Africa V lete, keď nosíme otvorené topánky, venujeme viac pozornosti vzhľadu našich nôh. Ak […]
Menej ako 1 min. min.

14.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa).

Suché a popraskané päty trápia mnohé z nás. Našťastie existujú rýchle domáce prostriedky, ktoré pomôžu zlepšiť ich vzhľad a zabezpečia maximálnu hydratáciu. Vaše nohy budú hladké ako po návšteve kozmetického salónu.

Foto: shutterstock/New Africa

V lete, keď nosíme otvorené topánky, venujeme viac pozornosti vzhľadu našich nôh. Ak bojujete so suchými, zrohovatenými pätami, oplatí sa vyskúšať produkty, ktoré pomôžu intenzívne hydratovať a vyživovať suchú a popraskanú pokožku. Obnovíte hladkosť chodidiel bez toho, aby ste opustili domov.

Jogurtová maska ​​na suché päty. Hlboko hydratuje aj zrohovatenú epidermis

Príjemným a veľmi užitočným spôsobom, ako pomôcť hydratovať pokožku nôh, sú prírodné jogurtové obklady. Tento produkt dokonale hydratuje a vyživuje suchú pokožku – obsahuje cenné zložky, ktoré podporujú rekonštrukciu a regeneráciu poškodenej epidermy. Stačí ho votrieť do chodidiel a nechať pôsobiť 20-30 minút. Po uplynutí tejto doby si pokožku umyte ako obvykle. Prírodný jogurt

Rýchle, lacné a efektívne. Aspirín urobí vaše nohy opäť hladkými

Foto: shutterstock/SrideeStudio

Zaujímavým, no rýchlym a lacným spôsobom, ako obnoviť hladkosť chodidiel, je klasický aspirín. Stačí rozdrviť a zmiešať dve tablety a 100 ml salicylového liehu, potom nechať zmes v uzavretej nádobe 2-3 dni. Po uplynutí tejto doby navlhčite gázu alebo obyčajný vatový tampón a priložte obklad na suché päty – obklad môžete nechať pôsobiť cez noc.

Vitamínová masť je liek na suchú pokožku. Nohy sú hladké a intenzívne zvlhčené

Foto: shutterstock/Irzhanova Asel

Vitamínová masť je prípravok, ktorý pomáha hydratovať pokožku v zime, ale skvele funguje aj v lete. Je ideálny pre suché, mozoľnaté päty. Najprospešnejšia môže byť masť s vitamínom A alebo E. Nezabúdajte, že pravidelné používanie je v tomto prípade mimoriadne dôležité.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako rýchlo si vypestovať vlasy? Vezmite 3 eurá a choďte do obchodu. Začnú rásť ako bláznivé

Čo urobiť, aby vám nechty rýchlo rástli? Stačí 4 eurá. Tento skvost si môžete kúpiť v každej lekárni

The post Spôsoby, ako mať krásne nohy bez opustenia domova. Budú jemné ako po návšteve kozmetičky appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie